Readiness scan

Hoe ver is jouw digitale strategie?

Een succesvol digitaal product heeft een goede strategie nodig. Als je mensen niet overtuigd krijgt van jouw oplossing, komt het niet van de grond. En als je niet goed valideert, heb je kans onnodige kosten te maken. Uiteraard kunnen we je helpen in elke fase van je strategie. Om te weten wat we voor jou kunnen betekenen, hebben we een handige scan ontwikkeld. Binnen 5 vragen weet je dan wat je volgende stap naar succes is.

Waarom een goede strategie belangrijk is

Als je aan het begin van een nieuw project staat, zit je vaak vol met goede ideeën. Maar wat als jouw oplossing nét niet lekker werkt voor je gebruikers? Of als je geen investeerders of senior management aan boord krijgt? We hebben te vaak concepten zien stranden omdat een goede validatie ontbrak. Of je al een uitgewerkte business case hebt, of nog zoekende bent hoe digitalisering kan bijdragen aan je business: wij hebben de tools om je verder te helpen. En als blijkt dat je heel je strategie al op orde hebt, dan gaan we natuurlijk direct voor je bouwen!

Ontdek waar je staat
Milestones

Hoe een design sprint kan helpen bij validatie

Wat als je een groot deel van je budget investeert in functionaliteiten waarvan achteraf blijkt dat je doelgroep er helemaal niet op zit te wachten? Hoewel het handig kan zijn om erachter te komen wat je gebruikers wel en niet belangrijk vinden in een digitaal product, kan dat veel goedkoper met een design sprint. Met deze door Google ontwikkelde methode, ga je binnen één week van idee naar gevalideerd product. Zo weet je veel sneller hoe je app eruit moet komen te zien.

Development Readiness Scan

Binnen 4 minuten weet je waar je staat met jouw digitale strategie

Start de scan

Deze klanten hebben we ook geholpen

Benieuwd hoe we jouw business succesvol kunnen maken?

Blijf op de hoogte

We schrijven over digitale ontwikkelingen, case studies, nieuws, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan