Insights Center

Via onze Insights Center kun je profiteren van meerwaarde waar je snel over kan beschikken. Wij bieden jou onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van inzichten dat uniek is in onze sector. Op zoek naar meer meerwaarde?

Whitepaper 'Prioritizing for a minimum viable product'

Hoe verkrijg je snel feedback op je MVP?

Een MVP ofwel de eerste versie van je product of dienst die zo vroeg mogelijk wordt uitgerold naar je klanten. Het doel is om zo snel mogelijk feedback te krijgen. Deze feedback is belangrijk om hiermee de belangrijkste vervolgstappen te kunnen nemen. Krijg jij genoeg feedback op de eerste versie van je software?

'Design sprint: fast-forward into the future'

Een 'tastbaar' idee én een kijkje in de toekomst?

Design Sprints maken ideeën in no-time tastbaar en geven je een kijkje in de toekomst. Krijg al vroeg in het proces echte klantinzichten, in plaats van tijd en budget te besteden aan een richting die misschien niet de juiste is.

Open Source_  A strategy for quality

Lagere kosten en betere kwaliteit software

De meeste code die we voor klanten schrijven, blijft volledig geheim. Toch draaien enkele van de grootste softwaresystemen ter wereld op broncode die niet alleen publiekelijk beschikbaar is, maar ook gratis te gebruiken voor jezelf (commerciële) projecten. Waarom zouden ze dat doen en wat zijn de voordelen hiervan?

Portfolio 2021

Op zoek naar inspiratie?

Uitgebreide portfolio gevuld met toffe software projecten met striking impact! Bekijk nu onze 2021 editie.

App development canvas

Bepaal je gebruikers en zorg dat je app hierop aansluit

Om je op weg te helpen met de ontwikkeling van een eigen app, hebben we een App Development Canvas ontwikkeld. De App Development Canvas geeft inzicht in je concept voor een mobiele- of webapplicatie. Zo kun je heel eenvoudig checken of je idee de juiaste toegevoegde waarde levert en aansluit bij de verwachting van je doelgroep. 

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Wil je samen sparren over een tof idee?

We hebben soms best iets vets te vertellen

Schrijf je in voor onze update en je hebt gagarandeerd iets te vertellen bij het koffie-apparaat.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Hi! Heb jij een baanbrekend idee voor een applicatie en wil je met ons samen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op