Cases

Samen met ambitieuze organisaties en ondernemers bouwen wij aan top-of-the-line digitale producten. Onze maatwerk software is vernieuwend, probleemoplossend en groeit mee met de gebruiker. Werk waar we trots op zijn!

Trots kunnen zijn op je werk, daar gaan wij voor! Samen met de klant bouwen wij vol energie aan top-of-the-line digitale producten. Of het nu gaat om een custom app, een geavanceerd websysteem of een hyper-schaalbaar platform, de technologie kent voor ons geen grenzen.

Onze high-end producten zijn vernieuwend, lossen problemen op en groeien mee met de gebruiker. Om dat te kunnen bereiken, ondersteunen we je van concept tot ná succesvolle release. Hoge kwaliteit en snel schakelen is belangrijk: zo realiseren we in no-time een digitaal product met striking impact. 

We werken graag met en voor ambitieuze organisaties en ondernemers, en dat willen we je graag laten zien.

Wij waren op zoek naar een partner voor de ontwikkeling en alle toekomstige updates van onze iOS en Android app. Met Dutch Coding Company hebben we een partner gevonden die met ons meedenkt, duidelijk communiceert en zich enorm flexibel opstelt. Wat ons betreft de ingrediënten voor een langdurige samenwerking!

Martijn van Lierop

COO Cyclemasters

'Design sprint: fast-forward into the future'

Wat kan een Design Sprint betekenen voor jouw organisatie, innovatie of probleemvraag?

Download hier gratis
Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Heb je misschien een vraag over een case? Of kan ik ergens anders mee helpen?

Hi! Heb jij een baanbrekend idee voor een applicatie en wil je met ons samen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op