Cases

Samen met ambitieuze organisaties en ondernemers bouwen wij aan top-of-the-line digitale producten. Onze maatwerk software is vernieuwend, probleemoplossend en groeit mee met de gebruiker. Werk waar we trots op zijn!

Trots kunnen zijn op je werk, daar gaan wij voor! Samen met de klant bouwen wij vol energie aan top-of-the-line digitale producten. Of het nu gaat om een custom app, een geavanceerd websysteem of een hyper-schaalbaar platform, de technologie kent voor ons geen grenzen.

Onze high-end producten zijn vernieuwend, lossen problemen op en groeien mee met de gebruiker. Om dat te kunnen bereiken, ondersteunen we je van concept tot ná succesvolle release. Hoge kwaliteit en snel schakelen is belangrijk: zo realiseren we in no-time een digitaal product met striking impact. 

We werken graag met en voor ambitieuze organisaties en ondernemers, en dat willen we je graag laten zien.

Wij waren op zoek naar een partner voor de ontwikkeling en alle toekomstige updates van onze iOS en Android app. Met Dutch Coding Company hebben we een partner gevonden die met ons meedenkt, duidelijk communiceert en zich enorm flexibel opstelt. Wat ons betreft de ingrediënten voor een langdurige samenwerking!

Martijn van Lierop

COO Cyclemasters

Glenn Bergmans, business director Dutch Coding Company
Hi ik ben Glenn. Business Director bij Dutch Coding Company
Heb je misschien een vraag over een case? Of kan ik ergens anders mee helpen?
Services

Snel en effectief succesvolle apps ontwikkelen, daar gaan we voor.

Strategy & product design

Icon of Strategy & product design

Heeft je idee wel toegevoegde waarde? Wij denken mee in het wie, wat en waarom van jouw concept: van tof idee tot high-end app, portal of platform in no-time!    

Ontdek

Web & App development

Icon of Web & App development

Maatwerk software waarmee je impact maakt: portals, platforms & innovatieve apps. Onze high-end digitale producten zijn vernieuwend, lossen problemen op en groeien mee met de gebruiker. 

Ontdek

Managed
services

Icon of Managed
services

Jouw applicatie non-stop online? Uiteraard! Met ons als hosting en support partner kun jij je op je business richten, dan zorgen wij voor optimale prestatie van je applicatie.

Ontdek
Martijn Imhoff - Developer Dutch Coding Company

Hi! Ik ben Martijn, en ik schreef een whitepaper over design sprints. Download 'm nu gratis!

Download gratis