Samenwerken of vragen?

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens.

Dutch Coding Company

Ons kantoor is te vinden in het Microlab op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven. U kunt ons vinden door te zoeken naar: Parkeerplaats 4 (de parkeerplaats voor ons gebouw) of door te zoeken naar de grote 'Microlab' letters. In de avond heeft de ingang een groene gloed.

  Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

Liever persoonlijk contact? Wij ook!

Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.
Gijs Opheij

Gijs Opheij

CFO
Als CFO is Gijs verantwoordelijk voor de cijfers. Zijn achtergrond in business accounting combineert hij met de nieuwste technieken om businesses nog efficiënter te laten werken. Zowel intern als voor onze klanten.
Glenn Bergmans

Glenn Bergmans

Founding partner
Glenn is partner en technical lead van het team. Naast zijn technische expertise op het gebied software development is hij niet verlegen om zijn analytische vermogen in te zetten voor business. Dat zorgt voor impact.

Wij zijn Dutch Coding Company

Trots op wat we doen. Een energiek jong team vol talent, voor jouw web & app projecten. Wij zitten niet stil en bewegen mee met de flow. Wij maken software op maat door de klantvraag perfect te begrijpen. Wij zijn trots op ons werk.

Jezelf ontwikkelen terwijl je ontwikkelt?