Samenwerken of vragen?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende (video)call! Plan 'm hier direct in. Nog sneller antwoord? Bel direct 040 74 40 889, mail naar hi@dcc.team of gebruik het onderstaande formulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Dutch Coding Company Office

Ons kantoor is te vinden in het Microlab op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven. In deze toffe coworking space hebben we drie privé offices met een leuk uitzicht over Eindhoven. De receptie, meetingrooms en koffie delen we met andere toffe organisaties in het gebouw. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij deze inspirerende plek.

  Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

Ontmoet Dutch Coding Company, software en app developers uit Eindhoven

Liever persoonlijk contact? Wij ook!

Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.
Gijs Opheij

Gijs Opheij

Financial Director
Als CFO is Gijs verantwoordelijk voor de cijfers. Zijn achtergrond in business accounting combineert hij met de nieuwste technieken om businesses nog efficiënter te laten werken. Zowel intern als voor onze klanten.
Glenn Bergmans

Glenn Bergmans

Business Director
Glenn is partner en technical lead van het team. Naast zijn technische expertise op het gebied software development is hij niet verlegen om zijn analytische vermogen in te zetten voor business. Dat zorgt voor impact.