Ons team bestaat uit web & app developers, designers, business developers en project managers. Samen werken we met liefde aan de mooiste software projecten. Wij stellen je graag voor aan onze mensen!

Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.
Gijs

Gijs Opheij

CFO
Als CFO is Gijs verantwoordelijk voor de cijfers. Zijn achtergrond in business accounting combineert hij met de nieuwste technieken om businesses nog efficiënter te laten werken. Zowel intern als voor onze klanten.
dcc-2019-square

Glenn Bergmans

Founding partner
Glenn is partner en technical lead van het team. Naast zijn technische expertise op het gebied software development is hij niet verlegen om zijn analytische vermogen in te zetten voor business. Dat zorgt voor impact.
Aypril

Aypril Zaan

Chief Design
Aypril is het creatieve hart van het team. Telkens weet ze prachtig design neer te zetten dat er goed uitziet en overbrengt wat je wilt vertellen.
Dennis

Dennis Kofflard

Security specialist
Bij een security vak aan de Universiteit Eindhoven hackte Dennis de omgeving van zijn docent. Als koploper op het gebied van security en white-hat hacker zorgt hij ervoor dat onze systemen waterdicht zijn én blijven.
Jore

Jore Booy

Developer
Jore werkt met zijn inzicht én technische front-end skills snel naar een goed resultaat toe. Hij vertaalt de wens van de klant snel naar een mooi resultaat – onmisbaar in vroege fases van front-ending.
Lars

Lars Middel

Product designer
Lars ontwerpt applicaties die zo optimaal en makkelijk mogelijk werken voor de gebruiker. Dankzij zijn schetsen en prototypes kunnen onze applicaties snel getest worden op haalbaarheid en UX.
Laura

Laura Nijenhuis

Project Manager
Laura is projectmanager en een ongekend goede teamplayer. Geen uitdaging is haar te gek. Ze heeft een passie voor mensen, techniek en efficiëntie.
Lorenso

Lorenso D'Agostino

Developer
Na uitmuntende prestaties tijdens zijn stage is Lorenso aan de slag gegaan als allround developer. Hij schrijft mooie software die ook nog eens makkelijk is om te beheren.
LukeM

Luke van Meerendonk

Developer
Naast het ontwikkelen van goede software kan Luke het ook uitleggen. Hij is klantgericht, leergierig en ambitieus. Als jonge kracht maakt hij een snelle groei door.
Marco

Marco Boers

Developer
Marco is onze steengoede back-end developer. Keer op keer slaagt hij erin om de meest geweldige webapplicaties te realiseren. Lightning-fast, veilig en betrouwbaar.
nobody_m.original-1

Maurits van Riezen

Developer
Maurits is allround developer voor web & app. Hij leert snel en geen programmeertaal is hem te gek.
558faeb6-38fc-48ca-9f59-00a5fc7f94d3

Menno Renkens

Developer
Als allround developer heeft Menno een prachtig scala aan krachtige software op zijn naam staan. Naast zijn expertise op het gebied van back-end development werkt hij ook graag aan app development en automated testing.
Mia

Mia Mirecki

Developer
Mia is een ervaren app developer met een grote passie voor tech. Dat combineert ze met haar achtergrond in psychologie om tot topresultaat te komen. Ze werkt snel en goed: in no-time brengt ze een app van schetsfase naar de appstore.
Nick

Nick Verbeet

Project Manager
Nick is onze razendsnelle project manager en development baas. Met zijn vlugge babbel realiseert hij nog vluggere systemen en daarvoor is hij niet te beroerd om een nachtje door te halen.
Pol

Pol Timmer

Developer
Pol is een bevlogen ontwikkelaar met verstand van front-end development. Hij is niet verlegen en denkt graag mee over hoe zaken het beste kunnen worden aangepakt.
Rik

Rik van Loenhout

Developer
Rik is de meest ervaren app developer van het team. In no-time realiseert hij de meest flitsende apps voor Android en iOS. Altijd met een goed gevoel voor humor.
Tom

Tom Janssen

Developer
Tom is een praktische, nuchtere en zeer getalenteerde developer. PHP kent voor hem geen geheimen. Hij schrijft duidelijke en gestructureerde code, zodat andere developers het snel kunnen oppakken.
Wessel

Wessel van Nierop

Developer
Wessel heeft zich bij DCC aangesloten om zijn coding skills in teamverband nog verder te ontwikkelen. En dat heeft hij dan ook meer dan genoeg gedaan! Hij is zelfbewust, gedreven en leert erg snel! Het profiel van een ware DCC'er.
Zeno

Zeno Kapitein

Designer
Zeno is designer van web, print en werkelijkheid. Zijn talent en expertise op het gebied van design combineert hij graag met zijn passie voor techniek.
Zep

Zep Fietje

Developer
Zep is een van onze jongste teamleden en leert het allersnelst. Als allround developer maakt hij de meest complexe designs en animaties werkelijkheid. Zijn werk is secuur, betrouwbaar en goed doordacht.
Kantoorhond softwarebedrijf DCC

Ayla

Cuddle Management
Ayla zorgt voor de juiste motivatie binnen het team door iedereen te knuffelen en de vloer schoon te houden. Daarnaast gaat ze regelmatig wandelen met onze developers zodat ze genoeg frisse buitenlucht krijgen.