bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing en finances. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.
glenn

Glenn Bergmans

Founding partner
Glenn is partner en technical lead van het team. Naast zijn technische expertise op het gebied software development is hij niet verlegen om zijn analytische vermogen in te zetten voor business. Dat zorgt voor impact.
joris

Joris W. van Rijn

Founding partner
Joris is co-founder en specialist in business development. Hij zorgt ervoor dat de juiste stappen worden gezet en resultaten worden geboekt binnen de afgesproken deadlines. Zo realiseren we onze volgende voltreffers.
aypril

Aypril Zaan

Chief Design
Aypril is het creatieve hart van het team. Telkens weet ze prachtig design neer te zetten dat er goed uitziet en overbrengt wat je wilt vertellen.
dennis

Dennis Kofflard

Security specialist
Bij een security vak aan de Universiteit Eindhoven hackte Dennis de omgeving van zijn docent. Als koploper op het gebied van security en white-hat hacker zorgt hij ervoor dat onze systemen waterdicht zijn én blijven.
0-6

Jasper Verbeet

Developer
Jasper vind software geweldig. Als frisse en creatieve developer maakt hij de meest flitsende software.
kilian

Kilian van Berlo

Developer
Kilian is ontzettend gedreven om de beste resultaten te realiseren. Als developer is hij zeer gemotiveerd en enthousiast om nieuwe dingen te leren.
lars-middel

Lars Middel

Product designer
Lars ontwerpt applicaties die zo optimaal en makkelijk mogelijk werken voor de gebruiker. Dankzij zijn schetsen en prototypes kunnen onze applicaties snel getest worden op haalbaarheid en UX.
laura

Laura Nijenhuis

Developer
Laura is developer en een ongekend goede teamplayer. Geen uitdaging is haar te gek. Ze heeft een passie voor mensen, techniek en efficiëntie.
0-7

Lorenso D'Agostino

Developer
Lorenso zag onze 1 aprilgrap voorbijkomen en wist direct dat hij hier stage moest lopen. Met een frisse blik kijkt hij kritisch naar onze processen. Voor alles wat we kunnen automatiseren schrijft hij de software.
Luke-1

Luke Arthurs

Developer
Luke is altijd op de hoogte van de laatste technieken en neemt ook graag de tijd om dit aan de rest van het team uit te leggen. Hoe hij het voor elkaar krijgt om altijd up to date te zijn weet niemand, maar iedereen is er blij mee.
luke

Luke van Meerendonk

Developer
Naast het ontwikkelen van goede software kan Luke het ook uitleggen. Hij is klantgericht, leergierig en ambitieus. Als jonge kracht maakt hij een snelle groei door.
marco

Marco Boers

Developer
Marco is onze steengoede back-end developer. Keer op keer slaagt hij erin om de meest geweldige webapplicaties te realiseren. Lightning-fast, veilig en betrouwbaar.
marijn

Marijn Roukens

Team manager
Marijn is een gedreven developer en spot-on project manager. Hij begrijpt niet alleen de ins en outs van software development, maar ook van teammanagement en HR.
menno

Menno Renkens

Developer
Als allround developer heeft Menno een prachtig scala aan krachtige software op zijn naam staan. Naast zijn expertise op het gebied van back-end development werkt hij ook graag aan app development en automated testing.
0-5

Nils Westhoff

Designer
Nils is designer, front-end developer en de enige Delftenaar uit ons team. Hij zorgt ervoor dat zijn designs niet alleen prachtig zijn, maar ook de gewenste doelen en resultaten bereiken. Zijn ontwerp maakt impact.
rik

Rik van Loenhout

Developer
Rik is de meest ervaren app developer van het team. In no-time realiseert hij de meest flitsende apps voor Android en iOS. Altijd met een goed gevoel voor humor.
nobody_m.original

Thomas Schraven

Developer
Thomas is een van onze slimste back-end developers. Code uit zijn hand is altijd snel, degelijk en 100% betrouwbaar. In zijn vrije tijd maakt hij graag foto's, alleen niet van zichzelf.
zeno

Zeno Kapitein

Designer
Zeno is designer van web, print en werkelijkheid. Zijn talent en expertise op het gebied van design combineert hij graag met zijn passie voor techniek.
zep

Zep Fietje

Developer
Zep is ons jongste teamlid en leert het allersnelst. Als allround developer maakt hij de meest complexe designs en animaties werkelijkheid. Zijn werk is secuur, betrouwbaar en goed doordacht.
Kantoorhond softwarebedrijf DCC

Ayla

Cuddle Management
Ayla zorgt voor de juiste motivatie binnen het team door iedereen te knuffelen en de vloer schoon te houden. Daarnaast gaat ze regelmatig wandelen met onze developers zodat ze genoeg frisse buitenlucht krijgen.