Ons team bestaat uit web & app developers, designers, business developers en project managers. Samen werken we met liefde aan de mooiste software projecten. Wij stellen je graag voor aan onze mensen!

Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.
Gijs Opheij

Gijs Opheij

CFO
Als CFO is Gijs verantwoordelijk voor de cijfers. Zijn achtergrond in business accounting combineert hij met de nieuwste technieken om businesses nog efficiënter te laten werken. Zowel intern als voor onze klanten.
Glenn Bergmans

Glenn Bergmans

Founding partner
Glenn is partner en technical lead van het team. Naast zijn technische expertise op het gebied software development is hij niet verlegen om zijn analytische vermogen in te zetten voor business. Dat zorgt voor impact.
Bjorn Voesten

Bjorn Voesten

Developer
Bjorn is allround developer, maar met de focus op back-end. Hij kan complexe structuren ontwerpen en ontwikkelt nette en duidelijke code. Zo leveren we kwaliteitssoftware.
Dennis Kofflard

Dennis Kofflard

Security specialist
Bij een security vak aan de Universiteit Eindhoven hackte Dennis de omgeving van zijn docent. Als koploper op het gebied van security en white-hat hacker zorgt hij ervoor dat onze systemen waterdicht zijn én blijven.
Jore Booy

Jore Booy

Developer
Jore werkt met zijn inzicht én technische front-end skills snel naar een goed resultaat toe. Hij vertaalt de wens van de klant snel naar een mooi resultaat – onmisbaar in vroege fases van front-ending.
Marco Boers

Marco Boers

Developer
Marco is onze steengoede back-end developer. Keer op keer slaagt hij erin om de meest geweldige webapplicaties te realiseren. Lightning-fast, veilig en betrouwbaar.
Menno Renkens

Menno Renkens

Developer
Als allround developer heeft Menno een prachtig scala aan krachtige software op zijn naam staan. Naast zijn expertise op het gebied van back-end development werkt hij ook graag aan app development en automated testing.
Mia Mirecki

Mia Mirecki

Developer
Mia is een ervaren app developer met een grote passie voor tech. Dat combineert ze met haar achtergrond in psychologie om tot topresultaat te komen. Ze werkt snel en goed: in no-time brengt ze een app van schetsfase naar de appstore.
Nick Verbeet

Nick Verbeet

Project Manager
Nick is onze razendsnelle project manager en development baas. Met zijn vlugge babbel realiseert hij nog vluggere systemen en daarvoor is hij niet te beroerd om een nachtje door te halen.
Pol Timmer

Pol Timmer

Developer
Pol is een bevlogen ontwikkelaar met verstand van front-end development. Hij is niet verlegen en denkt graag mee over hoe zaken het beste kunnen worden aangepakt.
Stijn Mommersteeg

Stijn Mommersteeg

Developer
Stijn is een daadkrachtige allround developer. Hij denkt graag mee over de juiste technische keuzes. Doelbewust en goed doordacht werkt hij dat vervolgens goed uit in de vorm van krachtige webapplicaties of apps.
Tom Janssen

Tom Janssen

Developer
Tom is een praktische, nuchtere en zeer getalenteerde developer. PHP kent voor hem geen geheimen. Hij schrijft duidelijke en gestructureerde code, zodat andere developers het snel kunnen oppakken.
Wessel van Nierop

Wessel van Nierop

Developer
Wessel heeft zich bij DCC aangesloten om zijn coding skills in teamverband nog verder te ontwikkelen. En dat heeft hij dan ook meer dan genoeg gedaan! Hij is zelfbewust, gedreven en leert erg snel! Het profiel van een ware DCC'er.
Kantoorhond softwarebedrijf DCC

Cody

Cuddle Management
Cody zorgt voor de juiste motivatie én energie binnen het team door iedereen te knuffelen en de vloer schoon te houden. Daarnaast gaat ze regelmatig wandelen met onze teamleden zodat ze genoeg frisse buitenlucht krijgen.