Ons team bestaat uit web & app developers, designers, business developers en project managers. Samen werken we met liefde aan de mooiste software projecten. Wij stellen je graag voor aan onze mensen!

Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.
Gijs Opheij

Gijs Opheij

Financial Director
Als CFO is Gijs verantwoordelijk voor de cijfers. Zijn achtergrond in business accounting combineert hij met de nieuwste technieken om businesses nog efficiënter te laten werken. Zowel intern als voor onze klanten.
Glenn Bergmans

Glenn Bergmans

Business Director
Glenn is partner en technical lead van het team. Naast zijn technische expertise op het gebied software development is hij niet verlegen om zijn analytische vermogen in te zetten voor business. Dat zorgt voor impact.
Bjorn Voesten

Bjorn Voesten

Developer
Bjorn is allround developer, maar met de focus op back-end. Hij kan complexe structuren ontwerpen en ontwikkelt nette en duidelijke code. Zo leveren we kwaliteitssoftware.
Jore Booy

Jore Booy

Developer
Jore werkt met zijn inzicht én technische front-end skills snel naar een goed resultaat toe. Hij vertaalt de wens van de klant snel naar een mooi resultaat – onmisbaar in vroege fases van front-ending.
Marco Boers

Marco Boers

Developer
Marco is onze steengoede back-end developer. Keer op keer slaagt hij erin om de meest geweldige webapplicaties te realiseren. Lightning-fast, veilig en betrouwbaar.
Marissa Damink

Marissa Damink

UX Designer
Marissa is specialist op het gebied van User Experience (UX) design. Zij zorgt ervoor dat gebruikers de systemen en apps makkelijk kunnen gebruiken en de weg niet kwijtraken. Zo zorgen we voor de optimale gebruikservaring.
Martijn Imhoff

Martijn Imhoff

Developer
Met software kun je alles, maar wat zijn dan de juiste keuzes? Als ervaren full-stack developer en software consultant helpt Martijn onze klanten de juiste keuzes te maken. Zo leveren we software die voor je werkt.
Mia Mirecki

Mia Mirecki

Developer
Mia is een ervaren app developer met een grote passie voor tech. Dat combineert ze met haar achtergrond in psychologie om tot topresultaat te komen. Ze werkt snel en goed: in no-time brengt ze een app van schetsfase naar de appstore.
Nick Verbeet

Nick Verbeet

Project Manager
Nick is onze razendsnelle project manager en development baas. Met zijn vlugge babbel realiseert hij nog vluggere systemen en daarvoor is hij niet te beroerd om een nachtje door te halen.
Pol Timmer

Pol Timmer

Developer
Pol is een bevlogen ontwikkelaar met verstand van front-end development. Hij is niet verlegen en denkt graag mee over hoe zaken het beste kunnen worden aangepakt.
Sanne Berkhout

Sanne Berkhout

Designer
Sanne is designer en een echte teamspeler. In haar ontwerpen zoekt ze naar design dat past bij het merk én de boodschap overbrengt. Zo leveren we mooie en aansprekende producten.
Stijn Mommersteeg

Stijn Mommersteeg

Developer
Stijn is een daadkrachtige allround developer. Hij denkt graag mee over de juiste technische keuzes. Doelbewust en goed doordacht werkt hij dat vervolgens goed uit in de vorm van krachtige webapplicaties of apps.
Tom Janssen

Tom Janssen

Developer
Tom is een praktische, nuchtere en zeer getalenteerde developer. PHP kent voor hem geen geheimen. Hij schrijft duidelijke en gestructureerde code, zodat andere developers het snel kunnen oppakken.
Kantoorhond softwarebedrijf DCC

Cody

Cuddle Management
Cody zorgt voor de juiste motivatie én energie binnen het team door iedereen te knuffelen en de vloer schoon te houden. Daarnaast gaat hij regelmatig wandelen met onze teamleden zodat ze genoeg frisse buitenlucht krijgen.