Slamstox helpt ambitieuze student-atleten over de hele wereld om sport-gerelate beursen te krijgen in de Verenigde Staten. Het proces van een beurs regelen is uitgebreid, dus worden er veel mails gestuurd tussen de atleet en SlamStox, wat snel onoverzichtelijk wordt. Met de app kan de klant alle informatie zelf geven, en SlamStox kan het allemaal overzichtelijk zien in een admin panel. 
Hybrid App

App development

Op basis van Google Flutter hebben wij een app ontwikkeld die met één codebase zowel voor Android als iOS werkt. Hierdoor is de code beter te onderhouden, wat resulteert in snellere ontwikkeling en minder kosten voor de klant. 
De app laat de student-atleet stap voor stap alle nodige informatie invullen, van cijferlijsten tot voorkeuren voor universiteiten. Daarna kijkt een Slamstox-medewerker de inzending door, en kan hem goedkeuren, zodat de gebruiker de volgende stappen kan doen. Ook kan de gebruiker chatten met zijn/haar contactpersoon, waardoor hij of zij beter geholpen kan worden. 
App met stappen die ingevuld worden
Dashboard met overzicht
Admin Panel

Beheerpaneel

Het beheerpaneel geeft SlamStox een overzicht waarin alle gebruikers terug te vinden zijn. Op het dashboard kunnen de Slamstox-medewerkers de nieuwste inzendingen en chatberichten bekijken, zodat ze de gebruiker gemakkelijk en snel verder kunnen helpen. 
Admin Panel

Dynamisch

Er is veel focus gelegd om de medewerkers overzicht en controle te geven over het proces. Zo kan de admin gemakkelijk de vragen aanpassen die gebruikers moet doorlopen, de gebruiker stappen laten overslaan, of ze een welkomsmail sturen. De app is dynamisch, zodat de medewerker het proces kan verfijnen.
Overzicht van gebruiker

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op