Sinds 2014 is Dutch Coding Company een snelgroeiende softwareontwikkelaar voor web & app. Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven bedienen we klanten door het hele land. Wij werken mét onze klanten om succesvolle maatwerk apps en webapplicaties te leveren. Daarbij verdiepen we ons in je markt en je businessmodel en denken met je mee vanuit onze expertise. Met ervaring in de medische, academische en ondernemers-sector ontwikkelen we cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken.

Web & app developer

Een frisse blik & volle energie

Ons team bestaat veelal uit jonge mensen met een passie voor techniek, experience design of digitale impact. Wij begrijpen de digitale wereld als geen ander. Deze frisse blik zetten we graag in voor jou web of app project. Problemen zijn er om op te lossen en hoewel we behoorlijk kritisch kunnen zijn denken we vooral mee om de meest passende oplossing te vinden.

App ontwikkelaar

Experts op de juiste plek

Voor je web of app wil je kwaliteit. Daar zorgen we voor door verschillende experts in huis te hebben. Zo werken we (onder meer) met specialisten op het gebied architectuur, design en security. Teamleden krijgen persoonlijke trainingsbudgetten om hun kennis up-to-date te houden. Doordat iedereen thuis is in haar/zijn eigen vakgebied, bundelen we de krachten om altijd een voltreffer te scoren.

Waarom zou je ons kiezen als app ontwikkelaar?

Simpel! Als je een belangrijk doel wilt bereiken op digitaal gebied. Daarvoor zoek je een partner die op zowel strategisch als technisch gebied kan meedenken én uitvoeren. Je houdt niet van eindeloze trajecten en onverwachte nafacturatie. Hoge kwaliteit en snel schakelen is belangrijk: je wilt trots kunnen zijn op het resultaat. Spreekt dit je aan?

Vrijblijvende call plannen