Sinds 2014 is Dutch Coding Company een snel groeiende softwarestudio, midden in het creatieve & technische hart van Eindhoven. Vanuit Microlab op Strijp-S zijn wij koplopers op het gebied van de nieuwste web & app technieken. Geen brug is ons te ver.
Met ervaring in de medische, academische en ondernemers-sector ontwikkelen we cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken.

Dutch Coding Company

Wanneer kies je voor ons?

Simpel! Je schakelt ons in wanneer je snel een goede applicatie wilt ontwikkelen. Je houdt niet van eindeloze trajecten en onverwachte nafacturatie. Je verwacht dat (ook) developers afspraken nakomen en software opleveren die problemen oplost - niet creëert. Je stelt snel schakelen op prijs en over de prijs wil je snel schakelen. Spreekt dit je aan?

Kom op de koffie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord

Met trots dragen wij bij aan onze maatschappij en het milieu. Eén partij maakt wél verschil, en dat dragen we graag uit. We hosten groen, we reizen groen en waar mogelijk sponsoren we maatschappelijke initiatieven. Daarnaast steken we een groot deel van onze capaciteit in het ontwikkelen van een digitaal lespakket om logisch redeneren bij middelbare scholieren te stimuleren. We gunnen iedereen een toekomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ons team, onze kracht

Zonder ons team zijn we nergens. En dat weten ze. De hechte cultuur zorgt voor een sfeer waarin we kritisch op het werk van een ander kunnen zijn, terwijl we als vrienden met elkaar om blijven gaan. Dit versterken we door reguliere trainingsavonden, teamuitjes en vakanties. Elk jaar gaan we naar hackathons door heel Europa. We doen dit samen.

Multidisciplinair team

Wij werken met een multidisciplinair team van 20 young professionals. Designers (UX/UI), developers, security experts, en business developers komen bij ons over de vloer.

Onze teamleden werken vanuit hun kracht. Per project bekijken we welke expertise er nodig is om het tot een succes te brengen. Doordat iedereen thuis is in haar/zijn eigen vakgebied, bundelen we de krachten om altijd een voltreffer te scoren.

Dutch Coding Company

Trots op wat we doen. Een energiek jong team vol talent, voor jouw web & app projecten. Wij zitten niet stil en bewegen mee met de flow. Wij maken software op maat door de klantvraag perfect te begrijpen. Wij zijn trots op ons werk.

Kom bij ons langs