Sinds 2014 is Dutch Coding Company een snel groeiende softwarestudio, midden in het creatieve & technische hart van Eindhoven. Vanuit Microlab op Strijp-S zijn wij koplopers op het gebied van de nieuwste web & app technieken. Geen brug is ons te ver.
Met ervaring in de medische, academische en ondernemers-sector ontwikkelen we cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken.

Dutch Coding Company gezellig development team

Wanneer kies je voor ons?

Simpel! Als je een belangrijk doel wilt bereiken op digitaal gebied. Daarvoor zoek je een partner die op zowel strategisch als technisch gebied kan meedenken én uitvoeren. Je houdt niet van eindeloze trajecten en onverwachte nafacturatie. Hoge kwaliteit en op tijd opleveren belangrijk: je wilt trots kunnen zijn op het resultaat. Spreekt dit je aan?

Kom op de koffie

Beste web developers uit Eindhoven

Maatschappelijk verantwoord

Met trots dragen wij bij aan onze maatschappij en het milieu. Eén partij maakt wél verschil, en dat dragen we graag uit. We hosten groen, we reizen groen en waar mogelijk sponsoren we maatschappelijke initiatieven. Daarnaast steken we een groot deel van onze capaciteit in het ontwikkelen van een digitaal lespakket om logisch redeneren bij middelbare scholieren te stimuleren. We gunnen iedereen een toekomst.

Creatieve app developers uit Eindhoven

Ons team, onze kracht

Zonder ons team zijn we nergens. En dat weten ze. De hechte cultuur zorgt voor een sfeer waarin we kritisch op het werk van een ander kunnen zijn, terwijl we als vrienden met elkaar om blijven gaan. Dit versterken we door reguliere trainingsavonden, teamuitjes en vakanties. Elk jaar gaan we naar hackathons door heel Europa. We doen dit samen.

Software development team voor maatwerksoftware

Multidisciplinair team

Wij werken met een multidisciplinair team van 14 young professionals. Designers (UX/UI), developers, security experts, en business developers komen bij ons over de vloer.

Onze teamleden werken vanuit hun kracht. Per project bekijken we welke expertise er nodig is om het tot een succes te brengen. Doordat iedereen thuis is in haar/zijn eigen vakgebied, bundelen we de krachten om altijd een voltreffer te scoren.

Want it nice & easy? Wij helpen je graag.

Voordat we aan de slag gaan maken we graag eerst kennis zodat we je wensen en uitdagingen goed begrijpen. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende afspraak.
Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Liever direct contact?

Mail of bel een van onze project managers.