Home Services Strategy & product design

Strategy & product design

Kwaliteit is belangrijk, maar niet het enige ingrediënt voor een succesvolle app. Belangrijk is dat je het juiste product ontwikkelt. Een app met toegevoegde waarde, afgestemd op de vraag van jouw doelgroep. Dat vraagt om een open mindset. Een aanpak waarbij we samen met jou en je (eind)gebruikers de mogelijkheden verkennen.

Strategy and product design

Nieuwe kansen ontdekken

Hoe hou ik mijn organisatie up-to-date? Kan ik mijn online prestatie verbeteren? Is een app voor mijn bedrijf van toegevoegde waarde? Het antwoord op deze en andere vragen kunnen we samen met jou inzichtelijk maken. In onze toolbox combineren we jouw kennis van de markt en onze knowhow van digital development en design. Gebaseerd op de Lean Startup, Agile Development en Design Thinking methode, geïnspireerd op de aanpak van succesvolle bedrijven als Google, Dropbox en Nest. 

Digitale innovatie partner

Digitale innovatie

De wereld is in beweging. Hoe blijf je de concurrentie voor? Blijf in contact met je klanten en los problemen voor ze op. Houd je je digitale producten up-to-date, dan kun je gebruikers goed blijven bedienen. Wij helpen je hier graag bij. Door heldere doelen te stellen, feedback van gebruikers te verzamelen en een roadmap te maken kunnen we jouw app, portal of platform blijven verbeteren.

Glenn Bergmans, business director Dutch Coding Company
Hi ik ben Glenn. Business Director bij Dutch Coding Company
Ik help graag! Wat wil je doen?

We hebben soms best iets vets te vertellen

Schrijf je in voor onze update en je hebt gagarandeerd iets te vertellen bij het koffie-apparaat.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Martijn Imhoff - Developer Dutch Coding Company

Hi! Ik ben Martijn, en ik schreef een whitepaper over design sprints. Download 'm nu gratis!

Download gratis