Sneller apps ontwikkelen met Flutter

Om een app op iOS én Android te bouwen moeten in de regel twee versies van de app worden gemaakt. iOS applicaties worden immers geschreven in de taal Swift en Android applicaties in de taal Java. Met Flutter is dit niet langer nodig: Flutter is een framework waarin een app kan worden gebouwd in de taal Dart (geïnspireerd op o.a. Java en JavaScript) die kan worden gecompileerd naar zowel iOS als Android applicaties. In tegenstelling tot andere cross-platform frameworks, geeft Flutter erg hoge kwaliteit apps met goede performance. Dat is de reden waarom wij vrijwel al onze applicaties in Flutter bouwen. Daarin zijn we niet de enige: grote organisaties zoals Google, Alibaba, McDonalds en Stanford gebruiken Flutter voor hun apps.

Flutter is een relatief nieuw hybrid app development platform ontwikkelt door Google. Hiermee kun je razendsnel apps ontwikkelen voor zowel Android als iOS, zonder dat je specifieke code hoeft te schrijven voor de platforms (ook wel hybrid app development genoemd). Flutter werkt met de zogenoemde Dart programmeertaal. Deze is erg modern, waardoor app developers en goed mee kunnen werken. Apps ontwikkelen met Flutter is ook zeer efficiënt: met minder regels schrijf je over het algemeen meer functionaliteiten.

Onze App Development services

Google Flutter App Ontwikkelaar Google Flutter App ontwikkelaars

Flutter developers

Ons team bestaat uit ervaren Flutter developers die de voorgang van het platform nauwkeurig in de gaten houden. Zo blijven we up-to-date en kunnen we adviseren over de juiste app ontwikkelstrategie.

Native app ontwikkeling

Naast hybrid app development kunnen wij ook native apps ontwikkelen. Soms leveren we ook een combinatie: een hybrid app met Flutter samen met native plugins voor de iOS app en de Android app.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app ontwikkeling?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development op het gebied van Flutter of in het algemeen!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Flutter?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact