Community app ontwikkelen?

Maatwerk community platform en app voor jouw organisatie

Ga mee met de tijd en zorg voor een krachtige online identiteit. met een community app. Breng je klanten online met elkaar in contact, ook als jij er even niet bent. Wij ontwikkelen maatwerk community apps, zodat de community app perfect aansluit op jouw organisatie.

Online community app

Online community app

"Nu kan ik iedereen makkelijk terugvinden in de app."

Met de community app kan je netwerk gemakkelijk met elkaar in contact komen. Op deze manier kun je gemakkelijk meer toegevoegde waarde leveren aan je klanten.

Meer dan 95% van de Nederlanders heeft een smartphone en het meerendeel gebruikt het liefst een app. Ga met de tijd mee en verbind je klanten ook online.

Community app

Tijd besparen met een community app

"Voorheen hadden we enorm veel email en telefooncontact. De vele bijlagen, overzichtelijke excellijsten en veelgestelde vragen gaan nu via de app."

Documenten, veelgestelde vragen, berichten en evenementen kunnen veel makkelijker worden gemanaged met een app. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en het beantwoorden van simpele vragen. Je klant is nog sneller geholpen en je voorkomt menselijke fouten.

Events in je community app

"Deelnemers schrijven zich in via de app, zien wie er nog meer gaan en kunnen voorkeuren opgeven. Heel handig voor de deelnemers en zo besparen wij ontzettend veel tijd!"

Deel evenementen met je netwerk en laat zien wie er nog meer gaat. Met één klik op de knop zetten deelnemers de events meteen in hun agenda. Tijdens de evenementen kan de app worden gebruikt voor vragenlijsten en interactie met het publiek.

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Heb je een vraag over een community app? Hoe wil je contact opnemen?

Hi! Onlangs lanceerden wij vol trots ons portfolio met projecten van het afgelopen jaar. Download 'm hier!

Download portfolio