Mobiele website voor Intro TU/e

Jarenlang kampte de organisatie van de Introductieweek (2017 en 2018) van de Technische Universiteit in Eindhoven met het probleem slecht te kunnen communiceren met haar bezoekers. Alle bezoekers in één keer - maar toch persoonlijk bereiken - was niet mogelijk. Dutch Coding Company is bij dit proces ingebracht om een mobiele website te maken. Naast makkelijke communicatie zorgde dit voor meer binding tussen de bezoekers.

In drie maanden hebben wij een mobiele website ontwikkeld en geïmplementeerd. Bij de ontwikkeling is er veel nadruk gelegd op een veilige en degelijke oplossing. Natuurlijk hebben we ook tijd besteed aan UI en UX - echter was het belangrijker dat alle bezoekers de app tegelijk zouden kunnen gebruiken. Na het evenement van de introductieweek heeft de app zich in dit opzicht bewezen.

De main features van de app: een persoonlijk programma, makkelijke communicatie van organisatie naar bezoeker, het spel Crazy040 (Eindhovense variant van Crazy 88). Hieronder een aantal screenshots.

Brochure downloaden

Sfeerfoto's: © 2014 Bart van Overbeeke Fotografie