Security testing door ethical hackers

Test de veiligheid van je app met een pentest en code review

Om de security van apps of webapplicaties te garanderen bieden wij professionele security testing aan door ethical hackers (ook wel white-hat hackers). Zij testen je applicatie op allerlei mogelijke veiligheidslekken en vulnerabilities, welke ze terugkoppelen in een leesbaar security rapport. Op basis van de bevindingen overleggen wij of en welke acties we ondernemen.

Code review

Onze professionele developers kijken samen met een ethical hacker naar de code om veiligheids- en stabiliteitsissues aan het licht te brengen. Voor onze eigen softwareprojecten doen we dit standaard en voor extern ontwikkelde software bieden we de testing aan als dienst.

Penetration testing

Wat is Penetration Testing?

Bij een pentest (afkorting voor penetration testing) proberen onze pentesters op allerlei manieren toegang te krijgen tot je applicatie, net als een kwaadwillende hacker zou doen. Hiervoor werken we dan ook met security specialisten die precies weten hoe hackers te werk gaan (wij noemen ze ethical hackers).

Meld je aan voor onze updates

We schrijven over digitale ontwikkelingen, nieuws, cases, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan