Bij een pentest controleren we de veiligheid van je systeem of applicatie op verschillende manieren, net als een hacker zou doen. Zo krijg je inzicht in de security-risico's van jouw organisatie. Wij laten deze tests altijd uitvoeren door professionele ethical hackers.

Wat is een Pentest?

Bij een pentest (afkorting voor Penetration Testing) probeert onze pentester op verschillende manieren binnen te komen in je systeem of applicatie. Hiervoor gebruiken we dezelfde methodes als hackers ook zullen gebruiken. Door het uitvoeren van een pentest krijg je inzicht in de veiligheid van het systeem en komen mogelijke risico's aan het licht.

Pentest laten uitvoeren
Pentest door ethical hacker

De beste ethical hackers

Wij selecteren alleen de beste ethical hackers. Doordat ze een grote passie hebben voor computers, systemen en security beschikken zij over de perfecte combinatie van kennis en praktijkervaring. Zo heeft Dennis, een van onze ethical hackers, bij een security vak aan de Technische Universiteit Eindhoven de omgeving van de docent weten te hacken.

Pentest laten uitvoeren

Bij het uitvoeren van een pentest gaan onze ethical hackers aan de slag en zullen ze op verschillende manieren proberen binnen te komen. Bij ernstige securityzwakheden wordt er meteen melding gemaakt zodat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Andere (potentiële) vulnerabilities noteren we in een rapport met aanbevelingen. Deze aanbeveiligingen zijn geprioritiseerd op risico en potentiële impact. Het rapport bespreken we, samen met eventuele vervolgstappen.

Penetration testing voor software security

Security testing

Naast penetration testing bieden wij ook andere security testing services. Zo krijg je volledig inzicht in de software- en security-risico's van jouw organisatie. Zie hiervoor onze security testing pagina.

Meer over security testing

Code review

Bij een code review controleren wij de kwaliteit op het gebied van security, performance en stability. Dit doet een van onze ethical hackers samen met ervaren developers, die de ins en outs weet van security en performance.

Meer over code reviews


Pentest

laten

uitvoeren?

Of heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op! Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Glenn Bergmans kan je het beste op weg helpen met vragen over pentesting. Bel hem op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op