Code review

Laat een code review doen op het gebied van security, performance en stability

Laat een professionele check uitvoeren op de kwaliteit van je code. We doorlopen de broncode van je software en controleren op securityzwakheden, performance en stabilitiet. Zo krijg je inzicht in de software- en security-risico's van jouw organisatie.

Code review door ethical hacker

Code review door ethical hacker

Bij een code review doorlopen we de code van je software. Regel voor regel. Dit doet een van onze ethical hackers samen met ervaren developers, die de ins en outs weet van security en performance. In sommige gevallen kijken we met meerdere software experts naar de code, zodat we geen zwakheden missen.

Code quality report

Code quality rapport

Zaken die ons opvallen bij de code review worden genoteerd en uiteindelijk verzameld in een code quality rapport. In dit rapport doen we aanbevelingen voor verbeteringen, op een manier die leesbaar is voor het management en duidelijk is voor ontwikkelaars. Deze aanbevelingen zijn geprioriteerd op risico en potentiële impact. Het rapport bespreken we, samen met eventuele vervolgstappen.

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Kunnen we je helpen met een code-review van jouw applicatie?

We hebben soms best iets vets te vertellen

Schrijf je in voor onze update en je hebt gagarandeerd iets te vertellen bij het koffie-apparaat.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Hi! Heb jij een baanbrekend idee voor een applicatie en wil je met ons samen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op