Om de security van apps of webapplicaties te garanderen bieden wij professionele security testing aan door ethical hackers (ook wel white-hat hackers). Zij testen je applicatie op allerlei mogelijke veiligheidslekken en vulnerabilities, welke ze terugkoppelen in een leesbaar security rapport. Op basis van de bevindingen overleggen wij of en welke acties we ondernemen.

Code review

Onze professionele developers kijken samen met een ethical hacker naar de code om veiligheids- en stabiliteitsissues aan het licht te brengen. Voor onze eigen softwareprojecten doen we dit standaard en voor extern ontwikkelde software bieden we de testing aan als dienst.

Code review services

Code review voor security testing
Pentest door ethical hacker

Pentest (Penetration Testing)

Bij een pentest (afkorting voor penetration testing) proberen onze pentesters op allerlei manieren toegang te krijgen tot je applicatie, net als een kwaadwillende hacker zou doen. Hiervoor werken we dan ook met security specialisten die precies weten hoe hackers te werk gaan (wij noemen ze ethical hackers).

Pentest laten doen

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Glenn Bergmans kan je het beste op weg helpen met vragen over security testing. Bel hem op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op