Insights Center

Bold thinking om je business te helpen groeien

Ontdek ons laatste inzichten en onderzoek over business, technologie en innovatie.

Portfolio 2023

Portfolio 2023

Het afgelopen jaar hebben we weer hard gewerkt voor de leukste klanten. Enkele hiervan lichten we uit in ons Portfolio van 2023. Download 'm hier en doe inspiratie op voor jouw nieuwe software-project!

Krijg een nauwkeurig offerte met de juiste input

Wat als je vooraf een beetje kan inschatten wat voor input nodig is? Dat scheelt een berg energie. Zie de checklist als een manier om ‘Oh ja! Dat kan ik ook nog toevoegen’ te triggeren. Twijfel je of een item de energie waard is om uit te zoeken? Vraag ons gerust (vrijblijvend) naar onze inzichten.

Hoe verkrijg je snel feedback op je MVP?

Een MVP ofwel de eerste versie van je product of dienst die zo vroeg mogelijk wordt uitgerold naar je klanten. Het doel is om zo snel mogelijk feedback te krijgen. Deze feedback is belangrijk om hiermee de belangrijkste vervolgstappen te kunnen nemen. Krijg jij genoeg feedback op de eerste versie van je software?

Een 'tastbaar' idee én een kijkje in de toekomst?

Design Sprints maken ideeën in no-time tastbaar en geven je een kijkje in de toekomst. Krijg al vroeg in het proces echte klantinzichten, in plaats van tijd en budget te besteden aan een richting die misschien niet de juiste is.

Lagere kosten en betere kwaliteit software

De meeste code die we voor klanten schrijven, blijft volledig geheim. Toch draaien enkele van de grootste softwaresystemen ter wereld op broncode die niet alleen publiekelijk beschikbaar is, maar ook gratis te gebruiken voor jezelf (commerciële) projecten. Waarom zouden ze dat doen en wat zijn de voordelen hiervan?

Op zoek naar inspiratie?

Uitgebreide portfolio gevuld met toffe software projecten met striking impact! Bekijk nu onze 2021 editie.

Bepaal je gebruikers en zorg dat je app hierop aansluit

Om je op weg te helpen met de ontwikkeling van een eigen app, hebben we een App Development Canvas ontwikkeld. De App Development Canvas geeft inzicht in je concept voor een mobiele- of webapplicatie. Zo kun je heel eenvoudig checken of je idee de juiaste toegevoegde waarde levert en aansluit bij de verwachting van je doelgroep. 

Meld je aan voor onze updates

We schrijven over digitale ontwikkelingen, nieuws, cases, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan