App laten ontwikkelen in Flutter

Flutter is dé development tool waarmee we sneller high-performance apps kunnen ontwikkelen. Met Flutter kunnen we een app ontwikkelen met op alle devices dezelfde gebruikerservaring. Zo kunnen we een app met optimale performance op elk platform creëren.

Sneller apps ontwikkelen met Flutter

Een iOS applicatie wordt geschreven in Swift en een Android applicatie in Java. Wil je een native app die werkt op alle platformen, dan zou dit betekenen dat er 2 apps ontwikkeld moeten worden. Met Flutter is dat niet meer nodig: een Flutter app hoeft maar één keer te worden geprogrammeerd en kan vervolgens worden gecompileerd naar een iOS of Android platform.
Flutter is een door Google ontwikkeld UI-framework, waarin een app in de programmeertaal Dart (geïnspireerd op o.a. Java en JavaScript) wordt geschreven. De broncode kan worden omgezet naar software die werkt in zowel iOS als Android applicaties. 

In tegenstelling tot cross-platform frameworks als React Native, Cordova of Xamarin, kunnen we met het Flutter framework high-performance apps ontwikkelen met een ultieme user experience. Voor de ontwikkeling van mobile apps kiezen wij dus bijna altijd voor Flutter. En niet alleen wij, ook bekende namen als Google, Alibaba, McDonalds en Stanford gebruiken Flutter voor hun apps.

Wat is een flutter app

Wat is Flutter?

Flutter is een relatief nieuw hybrid app development platform ontwikkelt door Google. Hiermee kunnen we razendsnel apps ontwikkelen voor zowel Android als iOS, en zonder specifieke code te schrijven voor elk platform afzonderlijk.
Een Flutter app wordt geschreven in de programmeertaal Dart en werkt efficiënt: er zijn minder regels code nodig voor meer functionaliteit. Met deze moderne technologie in app development kunnen onze app developers snel en effectief moderne apps ontwikkelen. Zo is jouw high-tech app nog sneller gerealiseerd. 

Ervaren Flutter developer Mia

Ervaren Flutter app developers

We waren er vroeg bij: toen Flutter officieel werd gelanceerd zijn wij hier als een van de eerste in Nederland mee aan de slag gegaan. Een goede keuze! Als koploper hebben we nu veel Flutter ervaring in huis. Ons team van ervaren Flutter developers houd de voortgang van het Flutter platform nauwkeurig in de gaten. Zo blijven we up-to-date en kunnen we jou adviseren over de juiste app ontwikkelstrategie.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan