Sofie app
#Mobile app #Flutter app development #Open banking API (PSD2)

Sofie app_

Met Sofie krijg je inzicht in je financiën en ga je aan de slag om je financiële dromen waar te maken. De app helpt je bij het uitkiezen van je spaardoelen en daar op een leuke en snelle manier voor te sparen. Dankzij een koppeling met je bankrekening krijg behoudt je het overizicht over je inkomsten en uitgaven.

Team
Niels Rijnberg
Developer
Job Guldemeester
Developer
Sanne Berkhout - Designer
Sanne Berkhout
Designer

Opdrachtgever

Sofie logo

USP's

  • Koppeling met je bank danzkij de Open Banking API (PSD2)
  • Gamification
  • Geofences

De vraag

Sofie is er voor iedereen die zijn dromen wil najagen en meer rust wil over zijn financiën. Met de Sofie app kun je gemakkelijk doelen ontdekken, er potjes voor maken en er op een leuke manier sneller voor sparen! Hiervoor zochten ze naar een geschikte ontwikkelpartner die ze van begin tot eind kon helpen met de ontwikkeling van de app.

Ons antwoord

Een fijne user experience boven alles. Door te starten met een designtraject hebben we de ideale user flow in kaart gebracht. Dat hebben we vertaald in een voorlopig design. Daarop zijn we begonnen met de ontwikkeling. De belangrijkste functionaliteiten eerst. We hebben toegewerkt naar een simpele maar stabiele app die we goed kunnen doorontwikkelen om de dromen van Sofie te realiseren. Voor Sofie, een onafhankelijke financiële organisatie, ontwikkelden wij een spaarpotjes-app. Om meer duidelijkheid te krijgen in waar je geld naartoe gaat, en ervoor te zorgen dat je concreet kunt sparen voor specifieke doelen.
Mobile app

Een fintech app, helemaal op maat gemaakt

Voor Sofie, een financiële organisatie, ontwikkelden wij een app waarin je jezelf makkelijk spaardoelen kunt stellen. Door middel van deze app kan je - bij een onafhankelijke organisatie - potjes maken voor uitgavenposten waar jij je geld naartoe wilt laten stromen. Wil je graag geld opzij zetten voor een nieuwe keuken, maar lukt het je niet? Maak dan een spaarpotje aan en zet eenvoudig je geld apart.

Mijn Sofie, een app voor financiële rust
flutter app development

Multiplatform app met Flutter

Zoals nagenoeg al onze apps ontwikkelden wij ook de Mijn Sofie app in Flutter. Een multi-platform codebase waarmee je direct een app ontwikkelt voor zowel Android als iOS.

Apps ontwikkelen met Flutter bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt ook voor een meer universele User Experience op iOS en Android. Bovendien kunnen we nieuwe functionaliteiten op deze manier sneller en efficiënter ontwikkelen.

Flutter app development

In Dutch Coding Company hebben we fijne partner gevonden die ons kan helpen met de start van Sofie. Samen vormen we een team. Dat is bijzonder. Ze zijn innovatief, flexibel, hebben de start-up mentaliteit en zorgen ervoor dat onze app helemaal bij onze doelgroep past. Daarmee hebben ze je financiën regelen met een twinkeling in je ogen helemaal invulling gegeven!

Astrid - Founder of Sofie
Astrid Bruinsma-Eggink

Founder Sofie

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan