L.J. van Rijn
L.J. van Rijn
"The team of Dutch Coding Company combines tough technical skills with optimal communication with me as their customer. The energy they put into their work is marvellous. As a result we now have a set of wonderful applications that function very well, entirely according to our specifications and needs."
Lees meer

Kwaliteitsregister is een landelijke database waarin operaties worden bijgehouden. De bevindingen van vóór, tijdens en na de operatie worden zorgvuldig opgeslagen. Dat gebeurt geheel anoniem. Hierop kunnen uitgebreide analyses worden uitgevoerd die inzicht geven in de kwaliteit van de resultaten. Zo weet de arts voor zichzelf waar de kwaliteit op peil is en waar er ruimte is voor verbetering.

Analyses

Het systeem biedt mogelijkheid tot vier soorten analyses. Om een overzicht te krijgen van uw statistieken kunt u een lokale analyse uitvoeren. Een andere analyse vergelijkt de lokale statistieken met de landelijke statistieken. Wanneer u het systeem gebruikt ter controle kunt u ook enkel een landelijke analyse uitvoeren.

De set analyse vergelijkt groepen van patiënten van gelijke grootte met elkaar. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in de algemene kwaliteit.


Operaties invoeren

Operaties invoeren kan erg veel tijd kosten wegens de vele verschillende parameters die ingevuld moeten worden. Door een duidelijk onderscheid te maken tussen velden die verplicht zijn voor opslaan en velden die verplicht zijn voor analyse is er direcht duidelijk welke data nog mist.

Bij de invoerschermen is er veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Het doel is om zo snel mogelijk weer weg zijn terwijl alle handelingen wel uitegevoerd zijn.


Filters & views

Het is makkelijk om de weg kwijt te raken in een systeem met veel data en veel parameters. Filters & views helpen u hierbij. Filters maken het mogelijk bepaalde data te selecteren waar views het mogelijk maken om bepaalde parameters te selecteren. Naast een aantal voor gedefinieerde filters & views kunnen ze zelf ingesteld en opgeslagen worden.


Data importeren vanuit EPD

Specifiek aan uw behoeften kunnen wij een koppeling schrijven tussen uw huidige EPD en ons systeem. Zo hoeft u maar op één plek data bij te houden terwijl u wel alle analyses kunt gebruiken.


Inclusief de kleine extra's

Bovenop de basis functionaliteiten biedt het systeem ook opties zoals visiatierapporten, automatische generatie van verzoekbrieven voor follow-ups, uitgebreide data-exports naar Excel. Om te zien wat het systeem voor u of uw afdeling kunt betekenen kunt u contact met ons opnemen. Bekijk ook eens de demo!

Bekijk demo

Patiëntgegevens veilig

Doordat ons systeem veilig is ontworpen kunnen patiëntgegevens nooit op straat komen te liggen. Alle privacy gevoelige informatie wordt namelijk alleen ingevoerd in een lokale database van de arts. De operaties worden eerst geanonimiseerd en gegroepeerd voordat ze naar de landelijke database worden geüpload voor analyse.

Anoniem voor artsen

Het systeem is gebouwd op de integriteit van artsen. De landelijke data is niet alleen geanonimiseerd voor patiënten, ook artsen kunnen niet gekoppeld worden aan specifieke operaties. Het is niet mogelijk voor gebruikers om de gegevens en resultaten van specifieke andere gebruikers te zien.

Moderne software

Veiligheid staat voorop. Naast dat er geen privacygevoelige data wordt opgeslagen, is het systeem uitgerust met de nieuwste veiligheidsstandaarden. Zo wordt alle data versleuteld verstuurd en opgeslagen, houden wij de software altijd up-to-date en worden er regelmatig stress- en veiligheids tests uitgevoerd in onze testomgevingen.


In het nieuws

Het onderwerp kwaliteitsregistraties is erg actueel binnen de gezondheidszorg. Steeds vaker wordt de behoefte aan een systeem uitgesproken waardoor veel voorkomende fouten voorkomen kunnen worden. Het probleem wordt uitgebreid uiteengezet in een aflevering van Zembla. Hiervoor maken wij de oplossing!

Bekijk aflevering »
BEKIJK AFLEVERING

Reactie van de klant

"The team of Dutch Coding Company combines tough technical skills with optimal communication with me as their customer. The energy they put into their work is marvellous. As a result we now have a set of wonderful applications that function very well, entirely according to our specifications and needs. Go on like this, DCC team!"

L.J. van Rijn
L.J. van Rijn
Kwaliteitsregister

Vragen of samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!
Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.
Ons teamlid Glenn Bergmans was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel hem op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op