Slamstox web & mobile
#Flutter app development #ERP systeem #Dashboarding

Slamstox app_

Slamstox helpt ambitieuze student-atleten over de hele wereld om sport-gerelateerde beurzen te krijgen in de Verenigde Staten. Het proces van een beurs regelen is ingewikkeld en bestaat uit veel stappen. Dankzij de Slamstox App kunnen student-atleten zich weer focussen op het sporten en kan Slamstox meer student-atleten helpen met hun droom.

Team
Bas - Developer
Bas de Vaan
Developer
Job Guldemeester
Developer
Bram Raaijmakers
Developer

Opdrachtgever

Slamstox logo

Doelen bereikt

  • Begeleiding van recordaantallen studenten
  • 5 / 5 beoordeling in de App Store en Play Store

USP's

  • ERP systeem
  • 24/7 Live chat

De vraag

Slamstox helpt ambitieuze student-atleten over de hele wereld om sport-gerelateerde beurzen te krijgen in de Verenigde Staten. Het proces van een beurs regelen is uitgebreid, dus worden er veel mails gestuurd tussen de atleet en SlamStox, wat snel onoverzichtelijk wordt. Slamstox wil groeien en daarom is deze manier van werken in de nabije toekomst niet meer haalbaar. Bovendien is e-mail geen veelgebruikt kanaal voor de doelgroep (middelbare scholieren).

Ons antwoord

Om een goede app te maken hebben we ons eerst verdiept in het businessmodel en de doelgroep van Slamstox. Samen met de klant hebben we vervolgens meerdere malen gebrainstormd, schetsen gemaakt en naar de beste oplossingen gezocht. Het resultaat is een fijne app voor de gebruiker en een maatwerk ERP systeem geworden. Met de app kan de scholier alle vragen op een aansprekende en makkelijke manier invullen. SlamStox krijgt de antwoorden overzichtelijk te zien in hun eigen ERP systeem, samen met een overzichtelijk dashboard waarin de belangrijkste gegevens zijn weergegeven.
Flutter app development

App development met Flutter

Op basis van Google Flutter hebben wij een app ontwikkeld die met één codebase zowel voor Android als iOS werkt. Hierdoor is de code beter te onderhouden, wat resulteert in snellere ontwikkeling en minder kosten voor de klant. 
De app laat de student-atleet stap voor stap alle nodige informatie invullen, van cijferlijsten tot voorkeuren voor universiteiten. Daarna kijkt een Slamstox-medewerker de inzending door, en kan hem goedkeuren, zodat de gebruiker de volgende stappen kan doen. Ook kan de gebruiker chatten met zijn/haar contactpersoon, waardoor hij of zij beter geholpen kan worden. 

Google flutter app Slamstox
ERP systeem

Maatwerk ERP systeem ontwikkeld

Het ERP systeem op maat geeft Slamstox een overzicht waarin alle gebruikers terug te vinden zijn. In het systeem kunnen de Slamstox medewerkers de nieuwste inzendingen en chatberichten bekijken, zodat ze de gebruiker gemakkelijk en snel verder kunnen helpen. 

Maatwerk ERP systeem laten ontwikkelen
Dashboarding

Custom dashboard voor maximale controle

Er is veel focus gelegd om de medewerkers overzicht en controle te geven over het proces. Zo kan de admin gemakkelijk de vragen aanpassen die gebruikers moeten doorlopen, de gebruiker stappen laten overslaan, of ze een welkomstmail sturen. De app is dynamisch, zodat de medewerker het proces kan verfijnen.

Custom dashboard voor maximale controle

Dutch Coding Company heeft ons van begin tot eind erg professioneel geholpen. Wij wilden graag samenwerken met een jong en dynamisch bedrijf, dat tegelijkertijd inhoudelijk sterk en efficiënt is. Ik vond het knap hoe Dutch Coding Company ons businessmodel en onze vraag in korte tijd heeft begrepen en weten te vertalen tot een passend eindresultaat. We zijn vanaf dag 1 zeer tevreden met het resultaat en het is fijn om in goed contact te kunnen blijven voor nieuwe ontwikkelingen en updates. De onderlinge communicatie verliep erg soepel en er werd snel en adequaat gereageerd op onze vragen.

Pedro Mol - Eigenaar Slamstox
Pedro Mol

Eigenaar Slamstox

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan