App Development: tips en handvest om mobiele apps te ontwikkelen
  • Voorkom dat je een prachtige app ontwikkeld die niet wordt gebruikt omdat je klanten er niet op zitten te wachten.
  • Definieer je de toegevoegde waarde en de belangrijkste functionaliteiten van je app.
  • Zorg dat je de juiste partners kiest zodat je in de toekomst niet voor nare verrassingen komt te staan.
  • Laat je app perfect aansluiten bij de verwachtingen van je gebruikers, zodat zij van je app zullen houden.
  • Breng je de kosten in kaart zodat deze niet uit de hand lopen.
  • Bedenk je van tevoren wat de app jou moet opleveren, zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken.

Gratis Downloaden

Overweeg je om een app te (laten) ontwikkelen? Advies over app development? Gebruik de App Development Canvas voor tips en advies over app ontwikkeling. Zo voorkom je dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met teveel functionaliteiten. Het ontwikkelen van goede apps kost veel tijd en daarmee geld. Zorg ervoor dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Vanuit onze ervaring als high-impact app developers uit Eindhoven en geïnspireerd door de Business Model Canvas hebben we een tool ontwikkelt om deze vragen te beantwoorden: De App Development Canvas. Deze canvas bestaat uit negen blokken die samen een overzicht vormen van het totale business plan voor je app. Als je de canvas hebt ingevuld, kun je het business model op alle vlakken valideren. Niet met dure marktonderzoeken maar volgens de Lean Startup methodes.

App ontwikkeling advies Eindhoven

Download de canvas

Waarom deze canvas?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte native apps en hybrid apps voor ondernemers en consumenten, sinds vier jaar ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingredi├źnten voor een succesvolle app.

Wij zijn van mening zijn dat deze informatie relevant is voor iedereen die een app wilt ontwikkelen en niet alleen voor onze klanten. Daarom is de App Development Canvas gratis beschikbaar voor iedereen die interesse heeft in het ontwikkelen van apps. Bekijk ook onze uitgebreide guide over hoe je de canvas kunt gebruiken om een succesvolle app te ontwikkelen.