Dutch Coding Company is dé app ontwikkelaar uit Eindhoven voor ondernemers, organisaties en bedrijven. Opgericht door TU/e-alumni, nu een snelgroeiende appstudio, midden in het creatieve & technische hart van Eindhoven. Vanuit ons kantoor op Strijp-S bedienen we graag onze klanten uit de Einhoven Brainport area.

App Developers TU Eindhoven

Wij zijn in 2014 begonnen als studentenbedrijf van studenten aan de TU Eindhoven. Inmiddels zijn we afgestudeerd, maar we zijn nog steeds een betrouwbare ontwikkelaar voor verschillende projecten voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Door deze nauwe lijntjes hebben we de beste app ontwikkelaars in ons team weten te verzamelen.

Inmiddels zijn we uitgegroeit tot een professionele studio voor web & app software van hoge kwaliteit. We werken met onze eigen aanpak en methodes. Samen ontwikkelen we apps met striking impact.

App ontwikkelaar Eindhoven
App ontwikkelaars uit Eindhoven

App developer Brainport Eindhoven

Wij zijn gevestigd op Strijp-S in Eindhoven en hebben nauwe lijntjes met andere professionals in de Brainport regio en bij de Technische Universiteit Eindhoven. Zij zijn onze klanten en partners. We zitten om de hoek en zo kunnen we snel de juiste extra capaciteit of expertise inschakelen.


iOS App developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

High-tech apps

Naast schaalbare eventapps en netwerkapps werken we graag voor high-tech bedrijven uit de regio. Veel van onze teamleden zijn verse alumni van de Technische Universiteit Eindhoven en sommige studeren nog. Daardoor kunnen wij op technisch niveau meepraten over high-tech en ondersteunen bij het ontwikkelen van apps voor de high-tech industrie.

Artificial Intelligence in apps

Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt zich razendsnel. De technologie wordt toegankelijker en de mogelijkheden worden steeds groter. Wij hebben actuele kennis van de (on)mogelijkheden van AI en ervaring met AI in apps. We helpen u graag de mogelijkheden van Artificial Intelligence in apps of software voor uw organisatie te bekijken.


Werkwijze App Ontwikkeling

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Eindhoven. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op