Dutch Coding Company is dé Eindhovense app ontwikkelaar voor ondernemers, organisaties en bedrijven. Wij zijn een snelgroeiende appstudio, midden in het creatieve & technische hart van Eindhoven. Vanuit ons kantoor op Strijp-S bedienen we graag onze klanten uit de Einhoven Brainport area.

App Developers TU Eindhoven

Wij zijn in 2014 begonnen als studentenbedrijf van studenten aan de TU Eindhoven. Inmiddels zijn we afgestudeerd, maar we zijn nog steeds een betrouwbare ontwikkelaar voor verschillende projecten voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Door deze nauwe lijntjes hebben we de beste app ontwikkelaars in ons team weten te verzamelen. Samen ontwikkelen we apps met striking impact.

Uit Brainport Eindhoven

Wij zijn gevestigd op Strijp-S in Eindhoven en hebben nauwe lijntjes met andere professionals in de Brainport regio en bij de Technische Universiteit Eindhoven. Zij zijn onze klanten en partners. We zitten om de hoek en zo kunnen we snel de juiste extra capaciteit of expertise inschakelen.

App Development services

App ontwikkelaar EindhovenApp developer Eindhoven

iOS App developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

High-tech apps

Naast schaalbare eventapps en netwerkapps werken we graag voor high-tech bedrijven uit de regio. Veel van onze teamleden zijn verse alumni van de Technische Universiteit Eindhoven en sommige studeren nog. Daardoor kunnen wij op technisch niveau meepraten over high-tech en ondersteunen bij het ontwikkelen van apps voor de high-tech industrie.

Artificial Intelligence in apps

Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt zich razendsnel. De technologie wordt toegankelijker en de mogelijkheden worden steeds groter. Wij hebben actuele kennis van de (on)mogelijkheden van AI en ervaring met AI in apps. We helpen u graag de mogelijkheden van Artificial Intelligence in apps of software voor uw organisatie te bekijken.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app developers staan voor je klaar om vrijblijvend je vragen te beantwoorden over app development in Eindhoven.

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Eindhoven?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact