Maatwerk webdevelopment

Van portals en platforms tot communities en websystemen

Als je klaar wil zijn voor de toekomst, moet je digitaliseren. Daarvoor heb je een platform nodig dat voor je klanten direct makkelijk te begrijpen is én goed werkt. Jouw platform of community maakt van de klantreis een ware beleving. Dutch Coding Company begrijpt dat. Wij ontwikkelen begrijpelijke software op maat voor complexe vraagstukken. Van portals en platforms tot communities en websystemen. Wil jij ook een softwareoplossing op maat?

Maatwerk web­development

Zoek je een manier om online berichten te versturen, ICT-systemen met elkaar te koppelen of data te integreren op één plek? Dan is een maatwerkplatform of -portal voor jou de beste softwareoplossing. Wij ontwikkelen schaalbare cloudplatforms op maat, waarmee je je processen automatiseert en je doelgroep beter bedient. Dit doen we gestructureerd en snel, in korte sprints. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Lees er hier meer over.

Onvergetelijke ervaring

Eye-catching designs en spot on digital experiences: ons design team maakt ze waar. We ontwikkelen een digitaal product dat past bij de gebruiker, voor de ultieme user experience. Het stopt voor ons niet bij de lancering. We blijven de performance van je applicatie monitoren en de experience verfijnen. Zo bouwen wij aan je product en jij aan je business.

Over product design

Veilig en schaalbaar

Je moet op je webplatform kunnen rekenen. Daarom zetten we dat vanaf de basis veilig en schaalbaar op. We werken met veelgebruikte technologieën, zoals het Laravel-framework. Zo weet je zeker dat gevoelige data en persoonsgegevens van je gebruiker altijd afgeschermd worden verwerkt, terwijl je de performance krijgt die je business verder brengt.

Laravel Framework
Dutch Coding Company

Krachtige co-creatie

Alles wat we maken, komt voort uit co-creatie. Jij kent jouw doelgroep als geen ander, en wij weten alles van computers. Maar ook het samenwerken en het inspelen op de behoeften van je eindgebruikers zijn belangrijk voor digitaal succes. Zo vullen we elkaar aan en maken we impact met baanbrekende digitale producten. Bij ons zijn er écht korte lijntjes, want onze programmeurs werken gewoon bij ons op kantoor. Géén outsourcing naar een ver land, maar Eindhovense gezelligheid met een biertje achteraf. Bekijk hier met wie je gaat samenwerken.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan