Home Services Web & App Development Maatwerk Software engineering

Maatwerk Software engineering

Digitalisering heeft invloed op klanten, medewerkers en de organisatiestructuur. Het brengt ongekende uitdagingen én kansen. Wij kennen de ins en outs van development, technologie en design, dus kunnen meedenken over de juiste oplossing voor jouw organisatie. We ontwikkelen high-end maatwerk software: van portals en platforms tot ICT- en websystemen.

user-experience designer

Top user-experience

Onze designers ontwerpen spot-on digital experiences en eye catching designs. We hebben de knowhow in huis om een product te ontwikkelen met een ultieme user experience, en weten hoe we aan kunnen sluiten op gebruikersbehoeften aan de hand van gemeten resultaten.

software engineer

Veilig & betrouwbaar

We leveren hoogwaardige en stabiele software. Vaak werken we daarom met het krachtige Laravel framework. Dankzij de stabiliteit en quality of service die wij bieden, zijn we met veel van onze klanten een langdurige samenwerking aangegaan. Wij doen wat we beloven en zijn 24/7 bereikbaar. 

software engineering eindhoven

Duidelijke prijs

Wij geven altijd een duidelijke prijsindicatie, die we af kunnen stemmen op jouw budget. Zo heb je helder wat de kosten gaan zijn. Bij ons dus geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn! 

Agile development

Agile development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints ontwikkelen we software die aansluit bij jouw wensen. Geen uitdaging is ons te gek. Wij gaan tot het uiterste om beloftes waar te maken.

Multidisciplinair development team

Meer dan alleen code

Goede applicaties bestaan uit meer dan alleen regels code. App design, user experience en aansluiting bij de organisatie zijn net zo belangrijk. Onze developers werken samen met designers en andere disciplines voor een topresultaat.

software development team

Eigen team

Ons team van developers en designers is goed op elkaar ingespeeld. Elk team member heeft zijn kwaliteiten en weet waar hij of zij goed in is. We begrijpen als geen ander hoe goede en gebruiksvriendelijke software eruit moet zien. Zo voorkomen we onnodige barrières en garanderen we kwaliteit.

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Heb je een vraag over software development? Hoe wil je graag communiceren?

Hi! Heb jij een baanbrekend idee voor een applicatie en wil je met ons samen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op