iOS en Android diner app Nibblr
#App Development #Flutter app #Hybrid app

Nibblr app_

Nibblr is een veelbelovende scale-up. Met de app kun je aan tafel aanschuiven bij mensen in de buurt, of zelf een diner hosten. Wij ontwikkelden de complete app voor Nibblr: supersnel, modern en met de nieuwste technieken. Deze high-quality app is in no-time ontwikkeld op basis van Flutter voor Android en iOS.

De vraag

Avondeten is het perfecte moment om met familie en vrienden te binden of om nieuwe mensen te ontmoeten. Waarom zou je niet elke dag bij iemand eten? Daarvoor is Nibblr: met de app kun je aan tafel aanschuiven bij mensen in de buurt, of zelf een diner hosten. Nibblr: Eat, meet, share.

Ons antwoord

Met zo een nieuw concept is het belangrijk om wendbaar te blijven en kosten te besparen op de ontwikkeling, terwijl dat niet ten koste mag gaan van de gebruikerservaring. Op basis van Flutter hebben wij met één codebase een mobiele applicatie ontwikkeld voor zowel de iPhone/iOS app als de Android app. Deze methode - hybrid app development - stelt ons in staat de code goed te onderhouden wat resulteert in een kortere doorlooptijd en minder kosten voor de klant. Zo kan Nibblr snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

iPhone & Android hybrid app development

De focus van de app ligt bij het verbinden van mensen. Doordat diners laagdrempelig aangemaakt kunnen worden, vrienden elkaar kunnen uitnodigen, vriendschappen gelegd kunnen worden en overal reviews achtergelaten kunnen worden, stimuleren we overal om de sociale interactie aan te gaan. Gebruikers kunnen met elkaar zelfs chatten. Dit wordt ondersteund door juiste keuzes in de User Experience.

iOS en Android app Nibblr
API Koppeling

App met API koppelingen en beheerpaneel (app CMS)

Aan de achterkant van de Nibblr app hebben wij een Laravel beheerpaneel ontwikkeld die via onze API contact legt met de de app. De database is gemakkelijk door de klant te beheren, waarbij we bepaalde acties volledig geautomatiseerd hebben. Zo stuurt het systeem elke dag uitbetalingen via een koppeling naar de bank en kunnen gebruikers/diners geblokkeerd worden. Daarbij geeft het admin dashboard volledig inzicht in het gebruik van de app.

Om de app optimaal te laten functioneren zijn er meerdere koppelingen gemaakt met toeleveranciers. Voor betalingen is een API koppeling gemaakt met Mollie (iDEAL, overschrijving, SEPA) en systeem is verbonden met de Firebase database van Google voor een geoptimaliseerde userflow.

Dashboard Nibblr

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan