HomeCasesEindhoven Academy App

Eindhoven Academy App

Platform en app development voor academies en trainingsgroepen

Speciaal voor Eindhoven Academy ontwikkelde wij een maatwerk app.

  • Communicatie: voor documenten, vragen, berichten en evenementen.
  • Netwerk: Makkelijk verbonden met het netwerk van andere deelnemers, alumni en sprekers.
  • Events: Deel evenementen, laat zien wie er nog meer gaat en makkelijk toevoegen aan je agenda.
  • Professioneel: Eén duidelijk communicatiepunt, helemaal in de stijl van Eindhoven Academy.

Eindhoven Academy biedt trainingen en opleidingen aan op het gebied van een succesvolle samenwerking in de Brainportregio Eindhoven. De trainingen van Eindhoven Academy waren een succes, maar de communicatie en uitstraling naar deelnemers kon professioneler.

Documenten en eventdata werden verstuurd per email, het netwerk werd bijgehouden op LinkedIn en snelle communicatie gebeurde met whatsapp. Eindhoven Academy liep dan tegen problemen aan als een deelnemer geen whatsapp gebruikte, of een email had gemist. Bovendien was het voor oud deelnemers lastig om contact te houden.

Krachtige app

Hiertoe ontwikkelden wij de Eindhoven Academy app voor zowel Android als iOS. De app is exclusief voor deelnemers aan de programma’s van de Eindhoven Academy. Zij kunnen inloggen met een wachtwoord dat Eindhoven Academy met enkele klikken voor ze kan maken.

In de app kunnen deelnemers, alumni en andere relaties uit het netwerk van de Eindhoven Academy met elkaar communiceren, informatie delen en bestanden downloaden. Verder vind je er relevante events en houdt de Eindhoven Academy haar netwerk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Inclusief een webplatform

Hoewel de meeste deelnemers over een geschikte smartphone beschikken, zijn er altijd een paar mensen die liever geen app gebruiken. Daarom hebben we naast de app ook een webplatform ontwikkeld.

Het webplatform heeft alle functionaliteiten van de app, alleen dan via een moderne webportal. Hier kunnen de deelnemers met dezelfde gegevens inloggen als bij app. Ook handig als ze een aantal documenten op hun computer willen bekijken.

Customer Relations Management geïntegreerd

De deelnemers en sprekers komen automatisch in de app te staan. Dat gebeurt met de koppeling die we met het Customer Relations Management (CRM) systeem van Eindhoven Academy hebben gemaakt.

In het CRM systeem houden zij alle gegevens bij van deelnemers, sprekers en prospects. Met één klik op de knop kunnen deze ook worden toegevoegd aan de app.

Glenn Bergmans, business director Dutch Coding Company

Glenn Bergmans

Founder & Business Director

Ben je van plan om een nieuw digitaal product te lanceren? We bieden nieuwe klanten nu tot wel 25% korting op een launch-ready MVP.

Vraag naar de voorwaarden

Contact