HomeBlogNick Verbeet nieuwe COO van Dutch Coding Company
Nick Verbeet & Glenn Bergmans, bestuur van Dutch Coding Company
#Nieuws
Glenn Bergmans, business director Dutch Coding CompanyGlenn Bergmans
6 februari 2024

Nick Verbeet nieuwe COO van Dutch Coding Company

Sinds januari 2024 is collega Nick Verbeet aangetreden als onze nieuwe COO. Nick neemt het stokje over van Gijs Opheij, die deze taken de afgelopen jaren met toewijding heeft vervuld.

Nick Verbeet begon zijn reis bij Dutch Coding Company vijf jaar geleden als front-end stagiair, naast zijn eigen start-up in persvrijheid in onderdrukte gebieden. Na afronding van zijn opleiding ICT & Media Design aan Fontys, is hij direct als project manager bij ons aan de slag gegaan. Nick is dus al vanaf het begin van Dutch Coding Company betrokken en heeft in deze tijd bewezen een waardevolle bijdrage te leveren aan het bedrijf.

Glenn, onze CEO, deelde zijn enthousiasme over de benoeming van Nick: "We hebben uitgebreid gesproken over de toekomst van Dutch Coding Company, en de visie en ambities van Nick sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van het bedrijf. Als veteraan in ons team deelt Nick natuurlijk ook 100% het DNA van Dutch Coding Company."

Gijs blijft nog part-time betrokken in een puur financiële rol. We willen Gijs bedanken voor zijn toewijding en bijdrage aan Dutch Coding Company en kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking.

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan