HomeBlogKlant Sofie haalt €750.000 groeigeld op
Sofie app
#Nieuws
Glenn Bergmans, business director Dutch Coding CompanyGlenn Bergmans
25 april 2024

Klant Sofie haalt €750.000 groeigeld op

De Sofie app, een langlopend project van ons, heeft deze week een indrukwekkende groeironde van €750.000 opgehaald. Onder leiding van oprichter Astrid Bruinsma-Eggink, heeft Sofie de missie om 100 miljoen Europeanen te helpen financieel gezonder en groener te leven. Met deze nieuwe financiering zet Sofie een grote stap in die ambitie.

"Sofie haalt groeigeld op!", juicht het persbericht van Sofie. Met deze investering wil Sofie haar inspanningen intensiveren om mensen te helpen bij het beheren van hun financiën, en haar SAAS-platform verder te ontwikkelen om nog meer mensen te bereiken. Astrid is een voorvechter van financiële gezondheid in een tijd waarin slechts één op de vier mensen in Nederland als financieel gezond wordt beschouwd. Het groeigeld zal worden ingezet om de missie van Sofie te versterken, waarbij de samenwerking wordt opgezocht met financiële instellingen en werkgevers.

Sofie app

5 jaar samenwerken

Dutch Coding Company heeft sinds 2019 nauw samengewerkt met Sofie om hun visie te verwezenlijken. Met onze focus op een fijne user experience en onze expertise in app-ontwikkeling hebben we Sofie geholpen bij het ontwikkelen van de Mijn Sofie app, die mensen helpt bij het stellen van spaardoelen en het beheren van hun financiën op een leuke en eenvoudige manier.

Samen vormen we een team. Dat is bijzonder.

Astrid Bruinsma-Eggink

Met trots kijken we terug op de afgelopen vijf jaar waarin we fijn hebben samengewerkt met Sofie, en we kijken uit naar de verdere groei en succes van deze snelgroeiende start-up. Het team van Dutch Coding Company blijft uiteraard klaarstaan om Sofie te ondersteunen op haar missie, zodat nog veel meer mensen kunnen genieten van financiële rust en ruimte.

Eerder zei Astrid, founder van Sofie al het volgende over de samenwerking: "In Dutch Coding Company hebben we fijne partner gevonden die ons kan helpen met de start van Sofie. Samen vormen we een team. Dat is bijzonder. Ze zijn innovatief, flexibel, hebben de start-up mentaliteit en zorgen ervoor dat onze app helemaal bij onze doelgroep past. Daarmee hebben ze je financiën regelen met een twinkeling in je ogen helemaal invulling gegeven!"

Samen kom je verder
Glenn Bergmans

CEO @ Dutch Coding Company

Ook op zoek naar een partner die er alles aan doet om jouw succes mogelijk te maken? Neem contact op en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan