HomeBlogDutch Coding Company is Fontys Parter in Education
Het tekenmoment van het Partner in Education convenant
#Nieuws
Glenn Bergmans, business director Dutch Coding CompanyGlenn Bergmans
6 mei 2024

Dutch Coding Company is Fontys Parter in Education

Dutch Coding Company heeft een convenant ondertekend met Fontys Hogeschool voor ICT om als Partner in Education bij te dragen aan het ICT onderwijs. Fontys zoekt actief de samenwerking met het bedrijfsleven op om te zorgen dat hun onderwijs actueel en relevant is in het werkveld. Dutch Coding Company heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan en draagt vanuit die missie graag bij aan het opleiden van jonge developers.

Voor Fontys Hogeschool voor ICT staat de ontwikkeling van de student tot een professionele kracht, klaar voor de arbeidsmarkt, centraal. Fontys ICT streeft ernaar dat studenten na hun opleiding goed voorbereid zijn om direct aan de slag te kunnen en in staat zijn om theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk. Niemand kan hierbij beter ondersteunen dan het bedrijfsleven zelf. Daarom worden studenten van Fontys ICT al vanaf dag één van hun opleiding nauw betrokken bij het werkveld, waardoor ze waardevolle praktijkervaring opdoen en zich ontwikkelen tot competente professionals.

Dutch Coding Company is trots op deze samenwerking. Founder Glenn: "Persoonlijke en professionele ontwikkeling is enorm belangrijk. We spelen al een belangrijke rol hierin aan het begin van de carrière en bij het verzorgen van stageopdrachten, maar op deze manier kunnen we ook al in de eerste jaren van de opleiding een bijdrage leveren." De eerste samenwerkingen zijn gestart waarbij het team van Dutch Coding Company opdrachten begeleidt in mobile app development. Later zal de samenwerking verder geïntensiveerd worden.

Glenn Bergmans (Founder)

Samen kom je verder
Glenn Bergmans
Glenn Bergmans

CEO @ Dutch Coding Company

Ook op zoek naar een partner die er alles aan doet om jouw succes mogelijk te maken? Neem contact op en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan