Low-Fidelity Prototype

Ontwikkeling van een complexe website of multifunctionele app kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Maar soms wil je gewoon snel zijn. Snel iets tastbaars in handen hebben. Om je investeerders inzicht in je idee te geven of om toekomstige klanten te overtuigen. In dat geval is een Low Fidelity Prototype de oplossing voor jou!  

Low-Fidelity Prototype

Low-Fidelity Prototype met jouw ideeën

Bij een Low-Fidelity Prototype starten we met het design. We ontwerpen een applicatie op basis van jouw input en ideeën. Een van tevoren bepaald aantal schermen werken we uit tot in de puntjes. 

Om real-life design te kunnen laten zien, ontwikkelen we een Low-Fidelity Prototype: een doorklikbare demonstratie van jouw applicatie of website. Zo krijg je feeling met de werking van de app, het design en de customer journey. De app kan dus al getest worden voordat onze app developers daadwerkelijk aan de slag gaan (lees: tijds- en kostenbesparing!) en kunnen we feedback (pains en gains) al vroeg in het het ontwikkelproces verzamelen en verwerken. 

Low-Fidelity Prototype testing

Als we het Low-Fidelity Prototype klaar hebben ontvang je een link waarmee je het prototype kunt gaan testen. Deze link kun je delen met potentiële klanten, users of met investeerders, zodat zij kunnen gaan testen en jou waardevolle feedback kunnen geven. De feedback kunnen de testers zelf doorgeven in de testing tool. Heb je hulp nodig bij de prototype test? Wij kunnen je adviseren en helpen bij het opstellen van een prototype testing script, zodat je optimaal resultaat uit de test kunt halen.

Snel en efficiënt

Een Low Fidelity Prototype is dus snelle en efficiënte manier om jouw product voor het eerst aan een geselecteerd publiek te laten zien. In ongeveer 2 weken - afhankelijk van de hoeveelheid schermen - kun je jouw product al in handen hebben.

Meld je aan voor onze updates

We schrijven over digitale ontwikkelingen, nieuws, cases, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan