Onze aanpak

Vier je digitale succes in vijf stappen

Ontkurk de champagne, want wij maken je doelen waar. Jij hebt een idee voor je bedrijf, Dutch Coding Company heeft de experts met de juiste skills. Samen met onze innoverende mindset en gedreven door een gedeelde programmeerpassie maken we de producten waarmee jij digitale successen viert.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een app, web platform of ander digitaal product: wij zijn je technische partner in elke fase van het project. We sparren met jou over je idee, denken na over de beste strategie en maken een plan van aanpak op maat. Het project delen we op in kleine stapjes zodat we flexibel blijven, snel lanceren en meteen feedback van gebruikers ophalen. Zo bouwen we altijd het juiste en maken we maximaal impact.

De stappen uitgelegd

Hit the ground running

#Business case#Prototype#Validate

Kick-off dag

Tijdens de kick-off dag bespreken je wensen, je plan en wat je wilt bereiken. We formuleren je concept zo helder mogelijk en bepalen wat je doelen en ambities zijn. Daarna krijg je van ons een op maat gemaakt plan van aanpak voor de design & discovery fase.

Let's make it pop

#Wireframing#Design#Architecture

Ontwerpfase

Wanneer onze neuzen dezelfde kant op staan, gaan we verder met het ontwerp. Onze user experiencespecalisten maken eerst wireframes. Dit is het skelet van je product dat draait om functionaliteit. Welke schermen zijn er en hoe werken ze samen? Zodra dit staat, vertalen we het in visuele designs met jouw huisstijl.

Bekijk onze designs

Ready, sign, GO!

#Plan van aanpak#Urenschatting

Plan van aanpak op maat

Bij ons krijg je geen standaardplan, maar een aanpak op maat. Voor het behalen van digitale successen werken we op basis van nacalculatie met een inschatting van de ontwikkeltijd. Hierdoor zijn we flexibel, kunnen we tussendoor bijsturen om de applicatie nóg beter te maken – én weet jij precies waar je aan toe bent.

Turn plans into reality

#Development#Agile#Scrum

Ontwikkelfase

Tijd om te creëren. Het bouwen van jouw product is een stapsgewijs proces en helemaal op maat. Meestal werken we in sprints van 2 à 3 weken met een duidelijk doel. Elke sprint leveren we specifieke functionaliteiten opdie volledig werken. Na iedere sprint bekijken we de resultaten en sturen we bij wanneer nodig.

Onze projecten

Get ready for the launch

#Launch day#Champagne

Succesvolle lancering

10, 9, 8 … lift off! Je app of website is klaar om de lucht in te gaan. Tijd om de fles te ontkurken, de taart aan te snijden en het confettikanon af te vuren. Je kunt rekenen op een zorgeloze livegang en support. Meestal werken we met een minimum viable product(MVP); hiermee kunnen we snel live testen wat de gebruikers ervan vinden. Win-win voor jou.

Keep rockin'

Je wilt natuurlijk dat je product zo goed mogelijk blijft presteren. Hiervoor moet je mogelijke problemen verhelpen en vooruitkijken naar nieuwe ontwikkelingen. Is jouw app of platform nog helemaal up-to-date voor alle systemen en kan het nieuwe ontwikkelingen aan? Zeker voor de beveiliging van je data is het belangrijk om onderhoud te blijven plegen. We got you.

Vrijblijvende kennismaking
Dutch Coding Company team

Samen maken we striking impact

Om succes te boeken moet je samenwerken. Alles wat we maken, komt voort uit co-creatie. Jij kent jouw doelgroep als geen ander, en wij hebben de IT-kennis om jouw wensen werkelijkheid te maken. Samen maken we impact en vullen we elkaar aan. We zetten complexe vraagstukken om naar begrijpelijke applicaties. Voor jou, maar vooral voor de eindgebruiker. Dat doen onze programmeurs gewoon bij ons op kantoor. Géén outsourcing naar een ver land, maar Eindhovense gezelligheid met een biertje achteraf.

Onze services

Strategy & product design

design icon

Het begint bij een idee. Het vervolg? Daar helpen we je mee. We brengen samen je wensen in kaart en vertalen die naar een plan op maat. Zo weet jij dat je een product ontvangt dat werkt, makkelijk in gebruik is en bij jou en je doelgroep past.

Ontdek

Web & app development

development icon

Bij ons geen vast recept, maar een maatwerkproject. Als development bureau hebben we jarenlange ervaring met maatwerksoftware. Of je nu een portal of een innovatieve app wilt: geen uitdaging is ons te gek.

Ontdek

Managed services

managed services icon

Als je (web)applicatie staat, wil je natuurlijk dat die goed blijft werken. Daarom bieden we 24/7 hosting service en support. Zijn er complicaties of is er een nieuwe update? Geen paniek, wij zijn er voor je. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: je business.

Ontdek

Wil jij ook striking impact maken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Neem contact op

Meld je aan voor onze updates

We schrijven over digitale ontwikkelingen, nieuws, cases, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan