Pentest

Pentesting door ethical hacker

Hoe veilig is jouw systeem nou écht? Bij een pentest controleren we de security van je systeem of applicatie vanuit een 'hackers mindset', net als een hacker zou doen. Zo krijg je inzicht in de security-risico's van jouw product. Wij laten deze tests uitvoeren door professionele ethical hackers.

Pentesting door ethical hacker

Wat is een Pentest?

Bij een pentest (afkorting voor Penetration Testing) probeert onze pentester op verschillende manieren binnen te komen in je systeem of applicatie. Hiervoor gebruiken we dezelfde methodes als hackers ook zullen gebruiken. Door het uitvoeren van een pentest krijg je inzicht in de veiligheid van het systeem en komen mogelijke risico's aan het licht.

Wij selecteren alleen de beste ethical hackers. Doordat ze een grote passie hebben voor computers, systemen en security beschikken zij over de perfecte combinatie van kennis en praktijkervaring.

Pentest laten uitvoeren

Bij het uitvoeren van een pentest gaan onze ethical hackers aan de slag en zullen ze op verschillende manieren proberen binnen te komen. Bij ernstige security zwakheden wordt er meteen melding gemaakt zodat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Andere (potentiële) vulnerabilities noteren we in een rapport met aanbevelingen. Deze aanbevelingen zijn geprioriteerd op risico en potentiële impact. Het rapport bespreken we, samen met eventuele vervolgstappen.

Glenn Bergmans, business director Dutch Coding Company

Glenn Bergmans

Founder & Business Director

Meld je aan voor onze updates

We schrijven over digitale ontwikkelingen, nieuws, cases, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Ben je van plan om een nieuw digitaal product te lanceren? We bieden nieuwe klanten nu tot wel 25% korting op een launch-ready MVP.

Vraag naar de voorwaarden

Contact