Green Cloud hosting

Dutch Coding Company is de eerste in Nederland met klimaatpositieve hosting. Daar zijn we best trots op! Onze professionele hosting is dus niet alleen betrouwbaar, veilig en razendsnel, maar ook 100% GROEN. Onze servers draaien op groene stroom en voor elke maand hosting die bij ons wordt afgenomen planten we een boom. Onze hosting stemmen we af op de klant én de eindgebruiker. Weet je niet wat je nodig hebt, dan adviseren we je graag.

Onze hosting pakketten

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden, dit zijn onze hosting opties:

Simple Hosting

€59 p/m

Icon of Simple Hosting

Voor eenvoudige (web)applicaties met lage bezoekers- of gebruikersaantallen, die snel en stabiel blijven draaien. Klimaatpositief: 1 🌳  per maand.

Ontdek

Awesome Hosting

€199 p/m

Icon of Awesome Hosting

Voor web & app projecten met complexe berekeningen en hoge bezoekers- of gebruikersaantallen. Klimaatpositief: 10 🌳🌳  per maand.

Ontdek

Striking Impact Hosting

Prijs in overleg

Icon of Striking Impact Hosting

Net iets meer nodig? Wij weten wat passend is en doen een voorstel voor hosting op maat. Klimaatpositief: 10+ 🌳 🌳 🌳  per maand.

Ontdek

Energie-efficiënte datacenters

Onze servers staan 24/7 te draaien om onze 99,9% uptime-garantie waar te kunnen maken. Dat dit veel energie verbruikt, daar zijn we ons van bewust. Daarom zetten wij ons in voor klimaatpositieve hosting om onze ecologische footprint te verkleinen. De datacenters waar onze servers staan draaien op 100% groene windenergie en zijn de meest energie-efficiënte datacenters van Europa.

CO2 compensatie voor energieverbruik

Als CO2-compensatie voor het energieverbruik van onze datacenters, planten we voor elke maand hosting een boom. De bomen worden geplant door medewerkers van Eden Reforestation Projects, een non-profitorganisatie die werkt aan de wederopbouw van natuurlijke landschappen die door ontbossing zijn verwoest.

Feel en do good: Klimaat Positieve Hosting

Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter milieu. Al onze servers draaien daarom op 100% groene energie en bij elke maand hosting planten we een boom. We zijn de 10.000 bomen inmiddels al gepasseerd! Met ons als hosting partner kies je dus voor dus snelle, betrouwbare én klimaatpositieve hosting.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan