App ontwikkelaar Tilburg

Betrouwbare app development partner voor iOS en Android.

Wij zijn dé app ontwikkelaar voor Tilburg en omstreken. Wij hebben meerdere apps ontwikkelt (iOS apps en Android Apps) voor de iPhone AppStore en de Android PlayStore. Inmiddels zijn we dan ook een erkende app developer. Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar? Ben ben je bij ons aan het juiste adres!

App ontwikkelaar Tilburg

Ervaren app ontwikkelaars

Ons team bestaat uit ervaren app developers. Wij hebben onder andere ervaring met: netwerk apps voor zakelijke netwerken, platforms voor ziekenhuizen, apps voor verenigingen, eventapps, intro apps voor universiteiten, navigatieapps voor winkelcentra en systemen voor middelbare scholen. Zo hebben wij al vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in ongeveer 40 ziekenhuizen in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring met het ontwikkelen van schaalbare en veilige apps.

App developers Tilburg

Native en hybrid app development

Wij bieden zowel native app development als hybrid app development aan voor zowel iOS apps als Android apps. Bij native app development ontwikkelen onze Swift developers (iPhone) en onze Android developers de app uit een eigen native codebase. Bij hybrid app development ontwikkelen we vanuit één codebase voor zowel de iOS app als de Android app. Per project kijken we wat de beste optie is voor de app development.

App ontwikkelaar Tilburg?

Zoek je een Mobile App Ontwikkelaar? Wij ontwikkelen maatwerk apps voor iOS en Android, ook Hybrid apps.

iOS App ontwikkelaar

Icon of iOS App ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift.

Ontdek

Android App ontwikkelaar

Icon of Android App ontwikkelaar

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, Kotlin, React en Flutter.

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Icon of Flutter app ontwikkelaar

Met Flutter app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan