Dutch Coding Company is een web & app projectstudio voor bedrijven en organisaties uit Rotterdam. Wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties voor bedrijven uit heel Nederland. Dat doen we ook voor organisaties en bedrijven uit Rotterdam, waar een flink deel van onze klanten is gevestigd.

Sneller apps ontwikkelen met Flutter

Om een app op iOS én Android te bouwen moeten in de regel twee versies van de app worden gemaakt. iOS applicaties worden immers geschreven in de taal Swift en Android applicaties in de taal Java. Met Flutter - een nieuwe app development techniek van Google - is dit niet langer nodig: Flutter is een framework waarin een app kan worden gebouwd in de taal Dart (geïnspireerd op o.a. Java en JavaScript) die kan worden gecompileerd naar zowel iOS als Android applicaties. In tegenstelling tot andere cross-platform frameworks, geeft Flutter erg hoge kwaliteit apps met goede performance. Dat is de reden waarom wij vrijwel al onze applicaties in Flutter bouwen. Daarin zijn we niet de enige: grote organisaties zoals Google, Alibaba, McDonalds en Stanford gebruiken Flutter voor hun apps.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou app idee, of heb je vragen over app ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op.

App Development services

App ontwikkelaar en designer uit Rotterdam App ontwikkelaar Rotterdam

iOS App ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zowel op het gebied van hybrid (Flutter en React) als native iOS app development.

Android app ontwikkelaar

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor in de regio Rotterdam!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Rotterdam?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact