Mobile app ontwikkelaar Nijmegen

Wij ontwikkelen maatwerk apps, websites en webapplicaties voor regio Nijmegen. In 2010 ontwikkelde wij eigen apps, later zijn we gestart met maatwerp app ontwikkeling voor organisaties en bedrijven. Ook voor bedrijven uit Nijmegen! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen web & app projectstudio en specialiseren wij ons in maatwerk app ontwikkeling voor onze klanten.

App ontwikkelaars Nijmegen

App Design & Ontwikkeling

In onze werkwijze combineren we de kracht van Agile Development, Design Thinking en de Lean Startup Principles. Door volgens deze development methoden te werken kunnen wij in no-time succesvolle software oplossingen realiseren.

Ondertussen houden we jou natuurlijk up-to-date over de ontwikkeling van jouw (web)app, in een online meeting, bij ons op kantoor of op afspraak in Nijmegen.

App developer Nijmegen

Talentvol app team voor Nijmegen

Ons team bestaat uit talentvolle app developers, elk met zijn of haar eigen kennis en expertise. Door software projecten uit te zetten bij de juiste in-house development experts en de krachten te bundelen weten we high-end apps te ontwikkelen. We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan in app ontwikkeling voor een heel tof klantenbestand.

App ontwikkelaar Nijmegen?

Dutch Coding Company is dé app en web ontwikkelaar voor Nijmegen.

iOS App ontwikkelaar

iPhone, iPad of iOS developer

iOS developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift.

Ontdek

Android App ontwikkelaar

Android developer

Android developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app development project kijken we samen met jou wat de beste oplossing is.

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Google Flutter developer

Flutter developer

Wij zijn ook gespecialiseerd in Flutter app development. Zo worden kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

App ontwikkeling in Nijmegen: zo pakken wij dat aan

Voordat we beginnen met de ontwikkeling van de app gaan we eerst in gesprek en starten we een App Strategy fase. In deze fase (van twee tot vier weken) schetsen we samen een zo goed mogelijk beeld van de te ontwikkelen app. Hiertoe organiseren wij een aantal brainstorms. Op basis daarvan maken we de eerste schetsen van de app, omschrijven de functies (functional requirements) en ontwerpen we de systeemarchitectuur. Dankzij deze fase hebben we een stevige basis om de app ontwikkeling succesvol te starten.

Tijdens de app ontwikkelfase werken we met korte opleveringen, elke 2-3 weken (ook wel sprints genoemd). Door op deze manier te werken is er meer dan genoeg ruimte om tussentijds feedback te geven over de app. Zo weten we zeker dat we in één keer de juiste app ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou app idee, of heb je vragen over app ontwikkeling Nijmegen? Neem vrijblijvend contact op.

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan