Mobile app ontwikkelaar Heerlen

Betrouwbare app ontwikkelaar voor de regio Heerlen

Dutch Coding Company is de mobile app developer voor de regio Heerlen. Wij zijn een erkende app ontwikkelaar voor iPhone/iOS apps en Android apps in de AppStore en PlayStore. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het ontwikkelen van web apps en hybrid app development.

App ontwikkelaar Heerlen

Hybrid & native app development

Indien gewenst kunnen wij native apps ontwikkelen. Daarbij werken we in de native programmeertaal voor het specifieke app platform, zoals Apple iOS en Google Android. Native iOS apps ontwikkelen wij in Swift, native Android apps in Java.

Voor sommige projecten is hybrid app development een goede optie. Bij hybrid app development ontwikkelen we de app vanuit één codebase, die we grotendeel voor zowel de iOS app als de Android app kunnen gebruiken. Het voordeel hiervan is dat het tijd en kosten bespaart ten opzichte van native app development.

App developers Heerlen

Ondersteuning na app development

Ook na lancering van de app blijven we betrokken. Onze service gaat verder dan het ontwikkelen van (web)applicaties. Na succesvolle lancering van je app kun je gebruik maken van onze managed services. We bieden je betrouwbare hosting service en support zodat we er zeker van zijn dat jouw (web)app stabiel en veilig blijft draaien. Om een voorbeeld te geven: we hebben al ruim vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in 40 ziekenhuizen door heel Nederland. Zo houden we jouw app stabiel en veilig.

App ontwikkelaar Heerlen?

Zoek je een Mobile App Ontwikkelaar? Wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties.

iOS App ontwikkelaar

iOS developer Heerlen

Icon of iOS App ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor voor heel Nederland!

Ontdek

Android App ontwikkelaar

Android developer Heerlen

Icon of Android App ontwikkelaar

Met onze Eindhovense hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app development project kijken we samen met jou wat de beste oplossing is.

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Flutter developer Heerlen

Icon of Flutter app ontwikkelaar

Wij zijn ook gespecialiseerd in Flutter app development. Het voordeel Flutter app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan