Mobile app ontwikkelaar Eindhoven

Dutch Coding Company is dé app ontwikkelaar uit Eindhoven voor ondernemers, organisaties en bedrijven. Opgericht door TU/e-alumni, nu een snelgroeiende appstudio, midden in het creatieve & technische hart van Eindhoven. Vanuit ons kantoor op Strijp-S bedienen we graag onze klanten uit de Einhoven Brainport area.

Wij zijn gevestigd op Strijp-S in Eindhoven en hebben nauwe lijntjes met andere professionals in de Brainport regio en bij de Technische Universiteit Eindhoven. Zij zijn onze klanten en partners. We zitten om de hoek en zo kunnen we snel de juiste extra capaciteit of expertise inschakelen.

App developers Eindhoven

App developer Brainport Eindhoven

In Eindhoven weten ze dat goede software is meer dan alleen techniek: het design van een app, portal of platform is net zo belangrijk. Ons Eindhovense team bestaat niet alleen uit talentvolle app developers, we hebben ook een team in-house app designers. Zo hoeven we app ontwikkeling niet te outsourcen en kunnen app developers en app designers snel onderling schakelen. Als team komen we zo snel tot de beste oplossing, innovatie of verandering voor jouw software project. 

App developer uit Eindhoven

App developer uit Eindhoven

Wij zijn in 2014 begonnen als studentenbedrijf van studenten aan de TU Eindhoven. Inmiddels zijn we afgestudeerd, maar we zijn nog steeds een betrouwbare ontwikkelaar voor verschillende projecten voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

Ons team van app ontwikkelaars is inmiddels groter en verder geprofessionaliseerd. We bestaan nu uit talentvolle app developers, elk met zijn of haar expertise. Door software projecten uit te zetten bij de juiste in-house development experts en de krachten te bundelen weten we high-end apps te ontwikkelen. We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan in app ontwikkeling voor heel veel toffe klanten uit regio Eindhoven en daarbuiten!

App ontwikkelaar Eindhoven?

Wij zijn een ervaren Mobile App Ontwikkelaar uit Eindhoven!

iOS App ontwikkelaar

iOS developer Eindhoven

iOS app ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven voor heel Nederland!

Ontdek

Android App ontwikkelaar

Android developer Eindhoven

Android app ontwikkelaar

Met onze Eindhovense hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app development project kijken we samen met jou wat de beste oplossing is.

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Flutter developer Eindhoven

Flutter app ontwikkelaar

Wij zijn ook gespecialiseerd in Flutter app development. Het voordeel Flutter app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan