Mobile app ontwikkelaar Den Haag

App developer en app development partner voor Den Haag

Wij zijn Dutch Coding Company: de app ontwikkelaar voor Den Haag en omstreken. Wij gaan tot het uiterste om de beste apps te ontwikkelen voor onze klanten. Met ervaring in de medische, academische en ondernemers-sector ontwikkelen we cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken.

App ontwikkelaar Den Haag

App ontwikkelaar Den Haag

In onze werkwijze combineren we de kracht van Agile Development, Design Thinking en de Lean Startup Principles. Door volgens deze development methoden te werken kunnen wij in no-time succesvolle software oplossingen realiseren.

Maar goede software is meer dan alleen techniek: het design van een app, portal of platform is net zo belangrijk. Ons multidisciplinair team bestaat niet alleen uit talentvolle app ontwikkelaars, we hebben ook een team in-house app designers. Zo hoeven we app ontwikkeling niet te outsourcen en kunnen app developers en app designers snel onderling schakelen.

App developer Den Haag

Ondersteuning na app development

Ook na lancering van de app blijven we betrokken. Onze service gaat verder dan het ontwikkelen van (web)applicaties. Na succesvolle lancering van je app kun je gebruik maken van onze managed services. We bieden je betrouwbare hosting service en support zodat we er zeker van zijn dat jouw (web)app stabiel en veilig blijft draaien. Om een voorbeeld te geven: we hebben al ruim vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in 40 ziekenhuizen door heel Nederland. Zo houden we jouw app stabiel en veilig.

App ontwikkelaar Den Haag?

Zoek je een Mobile App Ontwikkelaar? Wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties.

iOS App ontwikkelaar

iOS developer Den Haag

iOS app

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor voor heel Nederland!

Ontdek

Android App ontwikkelaar

Android developer Den Haag

Android app

Met onze Eindhovense hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app development project kijken we samen met jou wat de beste oplossing is.

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Flutter developer Den Haag

Flutter app

Wij zijn ook gespecialiseerd in Flutter app development. Het voordeel Flutter app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan