Mobile app ontwikkelaar Amsterdam

Wij zijn Dutch Coding Company: wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties. Veel van onze klanten zijn gevestigt in Amsterdam en daar zijn wij dan ook regelmatig te vinden. Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time.

App ontwikkelaar Amsterdam

App Design & Ontwikkeling

In onze werkwijze combineren we de kracht van Agile Development, Design Thinking en de Lean Startup Principles. Door volgens deze development methoden te werken kunnen wij in no-time succesvolle software oplossingen realiseren.

Maar goede software is meer dan alleen techniek: het design van een app, portal of platform is net zo belangrijk. Ons multidisciplinair team bestaat niet alleen uit talentvolle app ontwikkelaars, we hebben ook een team in-house app designers. Zo hoeven we app ontwikkeling niet te outsourcen en kunnen app developers en app designers snel onderling schakelen. Als team komen we zo snel tot de beste oplossing, innovatie of verandering voor jouw software project. 

Ondertussen houden we jou natuurlijk up-to-date over de ontwikkeling van jouw (web)app, in een online meeting, bij jou op kantoor of op afspraak op onze locatie in Eindhoven of in Amsterdam. 

App Development Team Amsterdam

Talentvol App Development Team

Ons team bestaat uit talentvolle app developers, elk met zijn of haar eigen kennis en expertise. Door software projecten uit te zetten bij de juiste in-house development experts en de krachten te bundelen weten we high-end apps te ontwikkelen. We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan in app ontwikkeling voor een heel divers klantenbestand.

Glenn Bergmans, business director Dutch Coding Company

Glenn Bergmans

Founder & Business Director

App ontwikkelaar Amsterdam?

Wij zijn dé app ontwikkelaar Amsterdam

iOS App ontwikkelaar

iPhone, iPad of iOS developer

iOS ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift. Dat doen we in heel Nederland, ook in Amsterdam!

Ontdek

Android App ontwikkelaar

Android developer

Android ontwikkelaar

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app development project kijken we samen met jou wat de beste oplossing is. Ook in Amsterdam!

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Google Flutter developer

Flutter ontwikkelaar

Wij zijn ook gespecialiseerd in Flutter app development. Het voordeel Flutter app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

Ben je van plan om een nieuw digitaal product te lanceren? We bieden nieuwe klanten nu tot wel 25% korting op een launch-ready MVP.

Vraag naar de voorwaarden

Contact