Over Dutch Coding Company

Owners Gijs & Glenn

Als je je doel wilt behalen op digitaal gebied, zoek je een partner die op zowel strategisch als technisch gebied kan meedenken én dit ook kan realiseren. Hoge kwaliteit en snel schakelen is belangrijk: je wilt tenslotte snel én goed resultaat.   

Web en app developers Eindhoven

Een frisse blik & jonge energie

Het frisse team van Dutch Coding Company zit bomvol passie, denkt in oplossingen en houdt van een uitdaging. Gedreven door passie en met liefde voor het vak ontwikkelen we samen met onze klanten digitale producten waar we trots op kunnen zijn. We zijn verzot op ons vak, wat ons verder brengt dan anderen. Het maakt ons creatief, leergierig en vindingrijk. We begrijpen de digitale wereld als geen ander en weten alles van techniek, experience design en digitale impact. En dat zie je terug in onze producten. We maken gebruikersvriendelijke apps, portals en platforms helemaal voor jou op maat. Daarbij verdiepen we ons in jouw markt, jouw businessmodel en denken met je mee vanuit onze expertise.

App developer Eindhoven

Challenge accepted!

Complexe vraagstukken brengen het beste in ons naar boven. Ons multidisciplinair team bestaat uit talentvolle technisch en strategisch experts van verschillende nationaliteiten, elk met een berg aan kennis en gezonde dosis leergierigheid binnen het eigen vakgebied. We bundelen onze krachten en komen als team tot de beste oplossing, innovatie of verandering voor jouw software project. 

De snelle online ontwikkelingen volgen we op de voet, dat zit in onze natuur. We willen gewoon de beste zijn en blijven! Met ervaring in o.a. de medische- en academische sector zijn we in staat succesvolle cloudsoftware met striking impact in no-time te realiseren

Duurzame hosting

Solide producten met oog voor het milieu

Een digitaal product is meer dan een samenvoeging van componenten. Wij creëren orde en structuur in complexe digitale en online producten en gaan voor impact op lange termijn. Onze apps, portals en platforms zijn solide, duurzaam en functioneel. Zo creëren we evenwicht tussen people, planet en prosperity.

Development team

Helder en proactief

We communiceren proactief en zijn transparant in wat ons motiveert, wat onze disciplines zijn en waar onze grenzen liggen. Door duidelijke doelen te stellen houden we focus en kunnen we hoogwaardige digitale producten creëren. 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur ons jouw solicitatie en kom gezellig eens op de koffie!

LogoVacatures bekijken

Laat je project niet stranden omdat een goede strategie ontbreekt. Kijk of jouw idee klaar is voor ontwikkeling met onze Digital Readiness Scan. Binnen 5 vragen weet je wat je volgende stap naar succes is.

Naar de scan