Dutch Coding Company is dé app ontwikkelaar voor ondernemers, organisaties en bedrijven uit Den Bosch. Wij hebben ruime ervaring als mobile app developer. Eerst ontwikkelde we eigen apps voor de AppStore en PlayStore die goed scoorde. Nu zijn we actief als app developer voor organisaties en bedrijven. Ook uit de regio Den Bosch! Wij komen graag bij u lans of we spreken af in Den Bosch. Uiteraard nodigen u ook graag uit bij ons op kantoor.

Native app development

Bij Native App Development ontwikkelen we je app speciaal voor iOS en voor Android. In ons team zitten app developers met expertise in Android Native Development (Java apps) en app developers met verstand van iOS native development (Swift apps).

React en Flutter, Hybrid app development

Wij zijn ook gespecialiseerd in Hybrid App Development. Het voordeel vanm hybrid app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld. Wij werken met gespecialiseerde React developers (React Native) voor Hybrid App Development, of we kiezen voor het nieuwe alternatief van Google: Flutter.

App Development services

App ontwikkelaar Den Bosch

Data Scientists voor apps

Wij houden nauw contact met topstudenten van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS, universiteit voor data science). Samen met onze Data Scientists kunnen we actuele data science kennis gebruiken om succesvolle apps te ontwikkelen.

Hybrid app developer

Investeer in Hybrid app development door te werken vanuit één codebase. Mits goed aangepakt bespaart hybrid app development kosten op de korte en de lange termijn.

iOS App developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor regio Den Bosch!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Den Bosch?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact