Dutch Coding Company is dé app ontwikkelaar voor ondernemers, organisaties en bedrijven uit Den Bosch. Wij hebben ruime ervaring als mobile app developer. Eerst ontwikkelde we eigen apps voor de AppStore en PlayStore die goed scoorde. Nu zijn we actief als app developer voor organisaties en bedrijven. Ook uit de regio Den Bosch! Wij komen graag bij u langs of we spreken af in Den Bosch. Uiteraard nodigen u ook graag uit bij ons op kantoor.

Native app development
(iOS / Android)

Bij Native App Development ontwikkelen we je app speciaal voor iOS en voor Android. In ons team zitten app developers met expertise in Android Native Development (Java apps) en app developers met verstand van iOS native development (Swift apps).

App ontwikkelaar Den Bosch
App ontwikkelaars uit Amsterdam

Hybrid app development
(React / Flutter)

Wij zijn ook gespecialiseerd in Hybrid App Development. Het voordeel vanm hybrid app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld. Wij werken met gespecialiseerde React developers (React Native) voor Hybrid App Development, of we kiezen voor het nieuwe alternatief van Google: Flutter.


Data Scientists voor apps

Wij houden nauw contact met topstudenten van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS, universiteit voor data science). Samen met onze Data Scientists kunnen we actuele data science kennis gebruiken om succesvolle apps te ontwikkelen.

Hybrid app developer

Investeer in Hybrid app development door te werken vanuit één codebase. Mits goed aangepakt bespaart hybrid app development kosten op de korte en de lange termijn.

iOS App developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.


Werkwijze App Ontwikkeling

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Den Bosch. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op