Wij zijn dé app ontwikkelaar voor Tilburg en omstreken. Wij hebben meerdere apps ontwikkelt (iOS apps en Android Apps) voor de iPhone AppStore en de Android PlayStore. Inmiddels zijn we dan ook een erkende app developer. Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar? Ben ben je bij ons aan het juiste adres!

Ervaren app developers

Ons team bestaat uit ervaren app developers. Wij hebben onder andere ervaring met: netwerk apps voor zakelijke netwerken, platforms voor ziekenhuizen, apps voor verenigingen, eventapps, intro apps voor universiteiten, navigatieapps voor winkelcentra en systemen voor middelbare scholen. Zo hebben wij al vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in ongeveer 40 ziekenhuizen in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring met het ontwikkelen van schaalbare en veilige apps.

App ontwikkelaars uit Tilburg
App Ontwikkelaar Tilburg

Native en hybrid app development

Wij bieden zowel native app development als hybrid app development aan voor zowel iOS apps als Android apps. Bij native app development ontwikkelen onze Swift developers (iPhone) en onze Android developers de app uit een eigen native codebase. Bij hybrid app development ontwikkelen we vanuit één codebase voor zowel de iOS app als de Android app. Per project kijken we wat de beste optie is voor de app development.


iOS App developer

Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.


Zo ontwikkelen wij apps

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Tilburg. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op