App developer voor regio Tilburg

Wij zijn dé app ontwikkelaar voor Tilburg en omstreken. Wij hebben meerdere apps ontwikkelt (iOS apps en Android Apps) voor de iPhone AppStore en de Android PlayStore. Inmiddels zijn we dan ook een erkende app developer. Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar? Ben ben je bij ons aan het juiste adres!

Ervaren app developers

Ons team bestaat uit ervaren app developers. Wij hebben onder andere ervaring met: netwerk apps voor zakelijke netwerken, platforms voor ziekenhuizen, apps voor verenigingen, eventapps, intro apps voor universiteiten, navigatieapps voor winkelcentra en systemen voor middelbare scholen. Zo hebben wij al vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in ongeveer 40 ziekenhuizen in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring met het ontwikkelen van schaalbare en veilige apps.

Native app development en hybrid app development

Wij bieden zowel native app development als hybrid app development aan. Bij native app development ontwikkelen onze Swift developers (iPhone) en onze Android developers de app uit een eigen native codebase. Bij hybrid app development ontwikkelen we vanuit één codebase voor zowel de iOS app als de Android app. Per project kijken we wat de beste optie is voor de app development.

Onze App Development services

App Ontwikkelaar TilburgApp Developer uit Tilburg

iOS App developer

Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor regio Tilburg!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Tilburg?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact