Wij ontwikkelen maatwerk apps, websites en webapplicaties voor regio Nijmegen. In 2010 ontwikkelde wij eigen apps, later zijn we gestart met maatwerp app ontwikkeling voor organisaties en bedrijven. Ook voor bedrijven uit Nijmegen! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen web & app projectstudio en specialiseren wij ons in maatwerk app ontwikkeling voor onze klanten.

Zo ontwikkelen wij apps

Voordat we beginnen met de ontwikkeling van de app gaan we eerst in gesprek en starten we een Design & Discovery fase. In deze fase (van twee tot vier weken) schetsen we samen een zo goed mogelijk beeld van de te ontwikkelen app. Hiertoe organiseren wij een aantal brainstorms. Op basis daarvan maken we de eerste schetsen van de app, omschrijven de functies (functional requirements) en ontwerpen we de systeemarchitectuur. Dankzij deze fase hebben we een stevige basis om de app ontwikkeling succesvol te starten.

Tijdens de app ontwikkelfase werken we met korte opleveringen, elke 2-3 weken (ook wel sprints genoemd). Door op deze manier te werken is er meer dan genoeg ruimte om tussentijds feedback te geven over de app. Zo weten we zeker dat we in één keer de juiste app ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou app idee, of heb je vragen over app ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op.

App Development services

Applicatie ontwikkelaar uit Nijmegen App ontwikkelaar Nijmegen en omstreken

iOS App ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zowel op het gebied van hybrid (Flutter en React) als native iOS app development.

Android app ontwikkelaar

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor in de regio Nijmegen!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Nijmegen?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact