App developer voor de regio Zuid-Limburg

Wij zijn de app development partner voor mobile apps. Als erkende app developer ontwikkelen wij apps voor organisaties, ondernemers en bedrijven die impact willen maken. Veel van onze klanten bevinden zich ook in Zuid-Limburg, daarom helpen we graag als app ontwikkelaar in regio Limburg. Veel van onze klanten zijn onder andere actief in Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht,

App development van topkwaliteit

Bij meerdere app development projecten hebben we bewezen dat we hoogwaardige en stabiele native en hybrid apps kunnen leveren. We hebben meerjarige samenwerkingen lopen met veel van onze klanten, om zo de stabiliteit en quality of service te kunnen bieden die zij wensen. Zo maken elk jaar meer dan 3000 studenten gelijktijdig gebruik van onze intro app tijdens de introductieweek van de Technische Universiteit Eindhoven. Hierdoor hebben wij ervaring met het opzetten van schaalbare en veilige oplossingen.

Onze App Development services

App Development Limburg, provincie Zuid-LimburgApp Ontwikkelaar Limburg, krag.nu Venlo

iOS App developer

Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor in de regio Limburg!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies regio Zuid-Limburg?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact