Wij zijn de app development partner voor mobile apps. Als erkende app developer ontwikkelen wij apps voor organisaties, ondernemers en bedrijven die impact willen maken. Veel van onze klanten bevinden zich ook in Zuid-Limburg, daarom helpen we graag als app ontwikkelaar in regio Limburg. Veel van onze klanten zijn onder andere actief in Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht,

App development en app design komen samen

Goede software gaat om meer dan alleen techniek: design is net zo belangrijk. Ons team bestaat daarom uit zowel app developers als app designers. Op deze manier kunnen de app ontwikkelaars en designers intensief samenwerken en dat leidt tot fijnere apps met betere resultaten. Daarnaast schakelen we graag snel met de klant: we spreken af bij ons op kantoor of komen bij je langs. We bedienen regelmatig klanten in regio Zuid-Limburg en kunnen snel op locatie zijn.

App Development Limburg, provincie Zuid-Limburg
App Ontwikkelaar Limburg,  krag.nu Venlo

App development van topkwaliteit

Bij meerdere app development projecten hebben we bewezen dat we hoogwaardige en stabiele native en hybrid apps kunnen leveren. We hebben meerjarige samenwerkingen lopen met veel van onze klanten, om zo de stabiliteit en quality of service te kunnen bieden die zij wensen. Zo maken elk jaar meer dan 3000 studenten gelijktijdig gebruik van onze intro app tijdens de introductieweek van de Technische Universiteit Eindhoven. Hierdoor hebben wij ervaring met het opzetten van schaalbare en veilige oplossingen.


iOS App developer

Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.


Werkwijze App Ontwikkeling

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Limburg en omstreken. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op