Dutch Coding Company is de mobile app developer voor de regio Heerlen. Wij zijn een erkende app ontwikkelaar voor iPhone/iOS apps en Android apps in de AppStore en PlayStore. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het ontwikkelen van web apps en hybrid app development.

Native app development partner (Android & iOS apps)

Indien gewenst kunnen wij native apps ontwikkelen. Daarbij werken we in de native programmeertaal voor het specifieke app platform, zoals Apple iOS en Google Android. Native iOS apps ontwikkelen wij in Swift, native Android apps in Java.

App ontwikkelaars uit Heerlen
App Ontwikkelaar Heerlen

Hybrid app development
(React apps & Flutter apps)

Voor sommige projecten is hybrid app development een goede optie. Bij hybrid app development ontwikkelen we de app vanuit één codebase, die we grotendeel voor zowel de iOS app als de Android app kunnen gebruiken. Het voordeel hiervan is dat het tijd en kosten bespaart ten opzichte van native app development. Hybrid app development is echter niet in alle gevallen gunstig: als er teveel specifieke native app functies (denk aan: bluetooth verbinding, geavanceerde camera instellingen of SMS) nodig zijn, is het vaak handiger om te kiezen voor native app development. De beste oplossing is dus afhankelijk van wat voor app je wilt ontwikkelen. Wij helpen je graag om te bepalen wat de beste optie is voor jouw app project.


iOS App developer

Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.


Werkwijze App Ontwikkeling

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Heerlen. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op