App Ontwikkelaar HeerlenApp Development Heerlen

Op zoek naar een goede app developer voor regio Heerlen?

Dutch Coding Company is de mobile app developer voor de regio Heerlen. Wij zijn een erkende app ontwikkelaar voor iPhone/iOS apps en Android apps in de AppStore en PlayStore. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het ontwikkelen van web apps en hybrid app development.

Native app development

Indien gewenst kunnen wij native apps ontwikkelen. Daarbij werken we in de native programmeertaal voor het specifieke app platform. Native iOS apps ontwikkelen wij in Swift, native Android apps in Java.

Hybrid app development

Voor sommige projecten is hybrid app development een goede optie. Bij hybrid app development ontwikkelen we de app vanuit één codebase, die we grotendeel voor zowel de iOS app als de Android app kunnen gebruiken. Het voordeel hiervan is dat het tijd en kosten bespaart ten opzichte van native app development. Hybrid app development is echter niet in alle gevallen gunstig: als er teveel specifieke native app functies nodig zijn, is het vaak handiger om te kiezen voor native app development. Wij helpen je graag om te bepalen wat de beste optie is voor jouw app project.

Onze App Development services


iOS App developer

Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie Heerlen

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor regio Heerlen!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Heerlen?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact