Dutch Coding Company is dé app ontwikkelaar voor regio Breda. Al vanaf 2010 hebben wij ervaring als app developer. Eerst met eigen succesvolle apps, later als app developer voor organisaties en bedrijven. Ook uit Breda! Sinds 2014 zijn wij app ontwikkelaar voor organisaties, ondernemers en bedrijven die impact willen maken met innovatieve apps.

Native app development (iOS, Android)

Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van zowel iOS (iPhone) als Android apps. In ons team zitten app developers met expertise in Android Native Development (Java apps) en app developers met verstand van iOS native development (Swift apps).

Hybrid app development (React, Flutter)

Voor sommige projecten is het verstandig om niet native te ontwikkelen, maar juist te kiezen voor hybrid app development. Het voordeel hiervan is dat de iOS en Android app vanuit één codebase worden ontwikkelt, dat bespaart tijd. Bij hybrid app development werken onze React developers met React Native, of we kiezen voor het nieuwe alternatief van Google: Flutter.

App Development services

App ontwikkelaar Breda

iOS App developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor in de regio Breda!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Breda?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact