Dutch Coding Company is dé app en web ontwikkelaar voor regio Arnhem. Al vanaf 2010 hebben wij ervaring als app developer. Eerst met eigen succesvolle apps, later als app developer voor organisaties en bedrijven. Ook uit Arnhem! Sinds 2014 zijn wij app ontwikkelaar voor organisaties, ondernemers en bedrijven die impact willen maken met innovatieve apps.

Maatwerk app laten ontwikkelen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk apps. Dit kan gaan om kleinere apps (denk aan timetracker apps, event apps) tot aan grotere apps met uitgebreide functionaliteiten (denk aan uitgebreide booking apps, community apps, etc). De kosten voor app ontwikkeling zijn sterk afhankelijk van de wensen. Wil je een snelle indicatie voor de kosten voor je app ontwikkeling? Gebruik dan onze Wat kost een App tool.

Beste app ontwikkelstrategie

Samen zoeken we altijd eerst naar de beste strategie voor het ontwikkelen van je app. Afhankelijk van je wensen kunnen wij adviseren over de functionaliteiten, doorlooptijd en de technische aanpak. Hiervoor is het vaak handig om eerst even in gesprek te gaan over de ontwikkeling.

App Development services

Applicatie ontwikkelaar Arnhem App ontwikkelaar Arnhem

iOS App developer

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben hybrid (Flutter en React) en native iOS app developers (Swift) in ons team. Samen kunnen we beslissen welke app developmentstrategie het beste aansluit bij uw wensen.

Android app developer

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

Werkwijze App Ontwikkeling

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Arnhem. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op