Wij zijn Dutch Coding Company: wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties. Veel van onze klanten zijn gevestigt in Amsterdam en daar zijn wij dan ook regelmatig te vinden. Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time.

App Design & Ontwikkeling Inhouse

Wij hebben niet alleen app ontwikkelaars inhouse zitten, ook app designers. Op deze manier kunnen de app ontwikkelaars en designers intensief samenwerken en dat leidt tot fijnere apps met betere resultaten. We outsourcen onze app ontwikkeling niet, waardoor je snel, face-to-face kunt schakelen met de developers. Tussentijds spreken we af bij u op kantoor, bij ons op kantoor, of bij een van onze flexlocaties in Amsterdam.

Over Dutch Coding Company

Ons team bestaat uit ervaren app developers. Wij hebben onder andere ervaring met: netwerk apps voor zakelijke netwerken, platforms voor ziekenhuizen, apps voor verenigingen, eventapps, intro apps voor universiteiten, navigatieapps voor winkelcentra en systemen voor middelbare scholen. Zo hebben wij al vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in ongeveer 40 ziekenhuizen in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring met het ontwikkelen van schaalbare en veilige apps.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou app idee, of heb je vragen over app ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op.

App Development services

E-bike to go app ontwikkelaar AmsterdamApp ontwikkelaars Amsterdam

iOS App ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zowel op het gebied van hybrid (Flutter en React) als native iOS app development.

Android app ontwikkelaar

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development voor in de regio Amsterdam!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies Amsterdam?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediƫnten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact