Wij zijn Dutch Coding Company: wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties. Veel van onze klanten zijn gevestigt in Amsterdam en daar zijn wij dan ook regelmatig te vinden. Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time.

App Design & Ontwikkeling

Goede software gaat om meer dan alleen techniek: design is net zo belangrijk. Wij hebben niet alleen app ontwikkelaars inhouse zitten, ook app designers. Op deze manier kunnen de app ontwikkelaars en designers intensief samenwerken en dat leidt tot fijnere apps met betere resultaten. We outsourcen onze app ontwikkeling niet, waardoor je snel, face-to-face kunt schakelen met de developers. Tussentijds spreken we af bij u op kantoor, of bij een van onze locaties in Amsterdam of Eindhoven.

App ontwikkelaar Amsterdam
App ontwikkelaars uit Amsterdam

Ervaren app development team

Ons team bestaat uit ervaren app developers. Wij hebben onder andere ervaring met: netwerk apps voor zakelijke netwerken, platforms voor ziekenhuizen, apps voor verenigingen, eventapps, intro apps voor universiteiten, navigatieapps voor winkelcentra en systemen voor middelbare scholen. Zo hebben wij al vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in ongeveer 40 ziekenhuizen in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring met het ontwikkelen van schaalbare en veilige apps.


iOS App ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zowel op het gebied van hybrid (Flutter en React) als native iOS app development.

Android app ontwikkelaar

Met onze hybrid en native Android developers maken we apps met Java, React en Flutter. Per app project kijken we samen met u wat de beste oplossing is.


Werkwijze App Ontwikkeling

Ervaar the Dutch Approach.
Wij combineren de kracht van agile development, design thinking en de lean startup principles. Dat passen we toe bij bedrijven en organisaties die de stap willen maken naar online. Zo realiseren wij succesvolle software oplossingen in no-time. Altijd van topkwaliteit.

Design Strategy

We bespreken het probleem, je wensen, analyseren de mogelijkheden en vertalen dit naar de beste combinatie van techniek en User Experience (UX). Verwacht een fantastisch design, samen met future-proof architectuur, een hoogwaardig technisch bouwplan en een duidelijke roadmap.

Design Sprint Roadmap
denk aan
€5.000 - €28.000

Web & App Development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints (continuous development) ontwikkelen we software die continu wordt gevalideerd door jou. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. Dat doen we niet in verre landen, maar gewoon in Nederland (in de Brainport regio).

Web App Security testing
denk aan
€20.000 - €180.000

Managed Services

Ook na de development nemen wij de verantwoordelijkheid en blijf je altijd online. We verzorgen pro-actief updates, leveren premium hosting en staan altijd voor je klaar mocht er toch iets misgaan. 06 nummers, ook in het weekend.

Hosting Onderhoud & support
vanaf
€250/maand

..and again!

Software is nooit af en doorontwikkelen is noodzakelijk om top-of-the-market te blijven. Doordat wij bovenop de digitale ontwikkelingen zitten en de nieuwste trends volgen kunnen wij adviseren waar wel en waar niet op in te springen. We denken graag mee over nieuwe kansen en de beste digitale strategie.

Klaar voor succes?

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen kan je het beste op weg helpen met vragen over app development in Amsterdam. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op