Wij bieden topkwaliteit managed hosting aan op de beste Nederlandse servers. Wij zorgen voor tijdig onderhoud, security en back-ups. Zo hoef je je ook na de development van je web of app geen zorgen te maken.

Duurzame hosting en webhosting in Nederland

De enige klimaatpositieve hosting in Nederland

Websites en apps moeten dag en nacht bereikbaar zijn. Dat kost natuurlijk veel stroom! Daarom draaien al onze servers, net als vele andere in Nederland, op 100% groene energie. Dat vinden we echter niet genoeg. Daarom planten wij bij elke maand hosting één of meerdere bomen. Zo is jouw website of app klimaatpositief.

Meer over klimaatpositieve hosting

Veilige en supersnelle
managed hosting

Wij bieden uitsluitend managed hosting aan. Dat betekent dat wij proactief security updates uitvoeren en de hostingkwaliteit waarborgen. We monitoren je website of (web)applicatie actief zodat we direct kunnen ingrijpen als er toch iets misgaat. Met het managen van high-performance systems zijn we niet onbekend: in het verleden hebben we zware applicaties met hoge pieken (meer dan 5000 gelijktijdige gebruikers) succesvol weten te managen.

Onze server architectuur is opgezet door security specialisten die ook actief zijn als white-hat hackers. Daarnaast voeren ze regelmatig checks uit op potentiële veiligheidslekken en vulnerabilities. Bovendien beschikt ons datacenter over ISO 27001 certificering. Zo zorgen zij ervoor dat onze setup zeer veilig is zodat je data niet op straat komt te liggen.

App ontwikkelaar Amsterdam

Onze pakketten

Wij bieden hostingoplossingen voor organisaties die graag willen dat hun website, service of app zorgeloos online blijft. Op een verantwoorde manier.

Kleine hosting

€ 59,- p/m

Voor simpele websites, applicaties of apps die het gewoon altijd snel moeten doen.

Razendsnel, veilig, hoge kwaliteit

Klimaatpositief door het planten van
1 🌳 boom per maand

Info aanvragen

Grote hosting

€ 199,- p/m

Voor serieuze web & app projecten met complexe berekeningen en vele gebruikers.

Razendsnel, veilig, hoge kwaliteit

Klimaatpositief door het planten van
10 🌳 bomen per maand

Info aanvragen

Maatwerk hosting

Prijs in overleg

Voor serieuze web & app projecten met complexe berekeningen en vele gebruikers.

Razendsnel, veilig, hoge kwaliteit

Klimaatpositief door het planten van
10 🌳 of meer bomen per maand

Info aanvragen

Is jouw web of app

al

razendsnel?

Wij adviseren je graag vrijblijvend over wat het beste past in jou situatie. Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hosting@dcc.team.

Deze klanten gingen je voor

Amsterdam UMC
TU/e
Lightyear
Canon