Voor onze klanten bieden wij topkwaliteit managed hosting aan op de beste Nederlandse servers. Wij zorgen voor tijdig onderhoud, security en back-ups. Zo hoef je je ook na de web of app development geen zorgen te maken.

Veilige en supersnelle
managed hosting

Wij bieden uitsluitend managed hosting aan. Dat betekend dat wij proactief security updates uitvoeren en de hostingkwaliteit waarborgen. We monitoren je website of (web)applicatie actief zodat we direct kunnen ingrijpen als er toch iets misgaat. Met het managen van high-performance systems zijn we niet onbekend: in het verleden hebben we zware applicaties met hoge pieken (meer dan 5000 gelijktijdige gebruikers) succesvol weten te managen.

Onze server architectuur is opgezet door security specialisten die ook actief zijn als white-hat hacker. Daarnaast voeren ze regelmatig checks uit op potentiële veiligheidslekken en vulnerabilities. Bovendien beschikt ons datacenter over ISO 27001 certificering. Zo zorgen zij ervoor dat onze setup zeer veilig is zodat je data niet op straat komt te liggen.

App ontwikkelaar Amsterdam
Duurzame hosting in Nederland

100% duurzame hosting

Wij werken met zeer krachtige Nederlandse servers. Dag en nacht zorgen zij voor 99.9% uptime van onze services. Dit kost natuurlijk veel stroom! De datacenters waar wij onze servers huren zijn de energie-efficiëntste datacenters van Nederland. Daarnaast is 100% van deze energie groene windenergie.

Groene stroom check

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Glenn Bergmans kan je het beste op weg helpen met vragen over onze web & app hosting. Bel hem op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op